9 de febrer del 2018

31.01.2018 - Cotarelo entrevistat a TV3, no es mossega la llengua (vídeo 17 min)



____________________________________________________________________



   Captura de pantalla de l'inici del vídeo.


31.01.2018  (Dia següent a l'intent d'investidura del President de la Generalitat, posposat pel President de  la càmara, Roger Torrent)


Ramon Cotarelo en estat pur aquesta tarda a TV3. El programa 'Tarda oberta' ha fet una connexió en directe amb el catedràtic i politòleg per analitzar la situació política de Catalunya. Una vegada més, Cotarelo no s'ha mossegat la llengua i les ha deixat caure una darrere l'altre definint amb detall la putrefacció de l'estat de dret i democràtic d'Espanya. 
El camí de la repressió fracassarà: no es pot empresonar a tot un poble ► http://www.directe.cat/noticia/714293... 

1- Les mancances d'Espanya. Ramon Cotarelo ha assegurat que no hi ha cap mena de possibilitat d'entendre's amb Espanya. "La resposta és senzilla sobre si l'Estat pactarà amb Catalunya: no". A més, ha explicat que l'Estat està controlat pel bloc del 155: els partits, les empreses, la Corona, el capital i els mitjans de comunicació". En aquest sentit ha assegurat que fins partits i de l'oposició i del govern espanyol van de la mà "fins i tot Podemos ha demostrat anar al costat de PSOE i Ciudadanos evidenciant que és un partit nacionalista espanyol més"

2- Catalunya i el procés no canviaran Espanya. Cotarelo ha recordat que els ciutadans espanyols ja han demostrat que el procés català no és un camí per obrir un camí de regeneració democràtica a l'Estat. "La gent seguirà votant un partit corrupte i Espanya seguirà amb un president que ha cobrat sobresous i un Estat disposat a tot per a frenar els catalans". Àdhuc ha assegurat que "els espanyols s'han posicionat en contra dels catalans" en lloc de defensar els valors democràtics. 

3- La unitat independentista. El politòleg ha narrat que el que a Espanya fa més por és la unitat dels independentistes i per aquest mateix motiu actua amb tanta repressió, amenaces i violència. "La unitat no es trencarà perquè el camí de la repressió no té sortida". També ha augurat que hi haurà més presoners polítics però que no es podrà empresonar als més de dos milions d'independentistes. 

Resum de la intervenció a TV3 de Ramon Cotarelo a TV3 sobre com descriu amb detall la putrefacció d'Espanya. 


1- El camí de la repressió fracassarà: no es pot empresonar a tot un poble ► https://twitter.com/gerardsese/status... 

2- L'Estat espanyol frustrat perquè no pot trencar la unitat independentista ► https://twitter.com/gerardsese/status... 

3- No es pot pactar res amb Espanya. Fins i tot Potemos va de la mà de Ciudagramos i P$OE contra Catalunya ► https://twitter.com/gerardsese/status... 

4- Aquí parla de la lamentable i desprestigiada imatge d'Espanya al món ► https://twitter.com/gerardsese/status... 

5- Cap possibilitat de canviar Espanya ni el procés com a camí per a regenerar-ne la seva política. 

Els ciutadans espanyols han decidit anar contra Catalunya. ► https://twitter.com/gerardsese/status... "La única posibilidad de sacar a los presos políticos de las cárceles es llenándolas con muchos más presos políticos. Hasta que la situación sea insostenible. 

Dentro y fuera de las cárceles." "Fins i tot Podemos ha demostrat que és un partit nacionalista espanyol"

La última trinchera del régimen del 78 ► https://abload.de/img/jueces_del_regi... "

La unitat de l'independentisme ni s'ha trencat ni es trencarà" ► http://www.ccma.cat/tv3/alacarta/prog...

Ho ha publicat també: http://www.directe.cat/noticia/714293/ramon-cotarelo-a-tv3-fins-i-tot-podemos-ha-demostrat-que-es-un-partit-nacionalista-espanyo