17 de març del 2018

15.03.2018 - El Govern Suís sobre la petició de detenció de Puigdemont: Pot anar lliurement per Suïssa i fer els “discursos polítics” que vulgui.

15 de març de 2018 - El Govern Suís sobre la petició de detenció de Puigdemont: Pot anar lliurement per Suïssa i fer els “discursos polítics” que vulgui.

 ...Meritxell (Serret), que l’acompanyaria, i la dirigent de la CUP, Anna Gabriel, que ja està en Ginebra després de no comparèixer davant el Suprem quan va ser citada com a imputada. Tots ells tenen previst acudir diumenge que ve a Ginebra al Festival de Cinema de Drets Humans un acte del Consell de Drets Humans de Nacions Unides.

L’organització del festival ja ha justificat la presència del Puigdemont en el certamen i el govern suís, fins i tot, ha emès un comunicat en què diu que Puigdemont, com a ciutadà espanyol, pot anar lliurement a Suïssa i fer-hi els “discursos polítics” que vulgui.

http://www.cataladigital.cat/2018/03/15/el-govern-suis-sobre-la-peticio-de-detencio-de-puigdemont-pot-anar-lliurement-per-suissa-i-fer-els-discursos-politics-que-vulgui/