11 de setembre del 2021

L’ANC preveu més gent a la manifestació de la Diada i en divideix el començament en deu trams. Llista de transport públic habilitat per la Diada

 



Han organitzat deu zones de concentració prèvies · Us expliquem on heu d'anar i com arribar-hi


 11.09.2021 - Vilaweb
L’Assemblea Nacional Catalana ha organitzat unes quantes zones de concentració prèvia a la manifestació de l’Onze de Setembre, que començarà a les 17.14 a la plaça d’Urquinaona, recorrerà la Via Laietana i acabarà davant el parc de la Ciutadella. Per a poder organitzar el començament de la manifestació i que els assistents sàpiguen on adreçar-se, han definit deu zones de concentració prèvia que es distribueixen al llarg del carrer de Pau Claris, de la confluència amb el carrer de Provença fins a la Via Laietana. El propòsit és que, depenent del barri de Barcelona i de la comarca d’on siguin els manifestants, s’adrecin a una zona o a una altra. L’hora de concentració prèvia fixada per l’ANC són les 16.30.
 
 
Deu zones de concentracions per a evitar aglomeracions
 

—Al carrer de Pau Claris, la zona de concentració 1 serà entre el carrer de Provença i el carrer de Mallorca per als manifestants de les assemblees de Gràcia i Nou Barris i del Vallès Oriental.

 

—La zona de concentració prèvia 2, entre els carrers de Mallorca i de València, per als dels barris de Sarrià-Sant Gervasi i Horta-Guinardó i de l’Alta Ribagorça, la Vall d’Aran, l’Alt Urgell, la Cerdanya i el Pallars.

 

—La zona de concentració prèvia 3, entre els carrers de València i d’Aragó, per als dels barris de la Sagrada Família i Sant Martí i d’Osona, el Ripollès, l’Anoia, el Solsonès, Bages, el Berguedà i el Moianès.

 

—La zona de concentració prèvia 4, entre els carrers d’Aragó i del Consell de Cent, per als del barri de les Corts i del Baix Llobregat, el Segrià, la Noguera, les Garrigues, el Pla d’Urgell, l’Urgell i la Segarra.

 
 
—La zona de concentració prèvia 5, entre els carrers del Consell de Cent i de la Diputació, per als del barri de Sant Andreu i Badalona, i del Garraf, el Penedès, el Baix Camp i el Priorat.
 
 
—La zona de concentració prèvia 6, entre el carrer de la Diputació i la Gran Via, per als de Sant Adrià, Santa Coloma de Gramenet i el Maresme.
 
 
—La zona de concentració prèvia 7, entre la Gran Via i el carrer de Casp, per als dels barris de l’Esquerra de l’Eixample i el Fort Pienc i de l’Empordà.
 
 
—La zona de concentració prèvia 8, entre el carrer de Casp i la plaça d’Urquinaona, per als dels barris de Sant Antoni i Dreta de l’Eixample, i de l’Alt Camp, la Conca de Barberà, el Tarragonès, el Montsià, el Baix Ebre, la Terra Alta i la Ribera d’Ebre.
 
 
—La zona de concentració prèvia 9, a la plaça d’Urquinaona, per als dels barris de Ciutat Vella i la Barceloneta i del Gironès, la Selva, la Garrotxa i el Pla de l’Estany.
 
 

—La zona de concentració prèvia 10, en el primer tram de la Via Laietana per sota de la plaça d’Urquinaona, per als dels barris del Poble-sec i Sants-Montjuïc, i del Vallès Occidental i la resta dels Països Catalans i l’estranger.
 
 

Mapa de la distribució de zones

Mapa concentracio prèvia manifestacio Diada 2021

 

 

Com arribar a la manifestació de la Diada?  Transport públic:

Coincidint amb la Diada de l’Onze de Setembre, l’ANC té preparats almenys 215 autocars, que sortiran d’uns quants municipis del país, segons que ha confirmat aquest matí la presidenta de l’entitat, Elisenda Paluzie.

El servei de metro de Barcelona es reforçarà amb més trens i personal de seguretat, que regularà els fluxos de passatgers, sobretot a la línia 1 (vermella) i la línia 4 (groga), totes dues amb parada a la plaça d’Urquinaona. Amb previsió que hi hagi aglomeracions en aquella parada, hi ha unes quantes alternatives per arribar a la manifestació en metro. Són les estacions de Catalunya (L1 i L3), Universitat (L1 i L2), Passeig de Gràcia (L2, L3 i L4) i Tetuan (L2).

Com que l’ANC ha dividit la manifestació en trams, per arribar a les zones de concentració 1, 2 i 3 es recomana de fer servir la línia 3 (verda) o la 5 (blava) a la parada de Diagonal o la línia 2 (lila) a la de Passeig de Gràcia. Entre les zones de concentració 4 i 7 es recomana de fer servir la parada de metro de Passeig de Gràcia (línia 2 i línia 3) i la de Girona de la línia 4 (groga). La parada de Tetuan de la línia 2 és una mica més lluny. En els trams 8, 9 i 10 s’aconsella de baixar a les parades de Catalunya (línia 3) o d’Urquinaona (línia 1 i 4).

Quant a les línies d’autobús, s’alterarà la circulació de les que travessen la plaça d’Urquinaona, la Via Laietana, el passeig d’Isabel II i els carrers pròxims al parc de la Ciutadella i l’estació de França.

Durant el matí, amb motiu de l’ofrena floral al monument de Rafael Casanova, s’alterarà el recorregut d’unes quantes línies d’autobús que circulen per la ronda de Sant Pere. Són les D50, H16 i 19. A la tarda, concretament entre les 14.30 i les 21.00, hi haurà desviaments en el recorregut de les línies D20, D50, H12, H14, H16, V13, V15, V17, V19, 7, 19, 22, 39, 47, 52, 54, 55, 59 i 120. Per això, recomanen de fer servir el metro per anar a la manifestació.

 

https://www.vilaweb.cat/noticies/mapa-zones-concentracio-manifestacio-anc-com-anar-diada-2021/
 
 
 
 
 ---