31 de març del 2022

Argumentos por los que Juan Carlos de Borbón crea una crisis en la que salta por los aires el sistema del 78.



 


Para oir los argumentos jurídicos, clicad en el link (video 2 min):

 

 
 
 
 Este es el último problema surgido con el emérito, a fecha 31.03.2022. Hay muchos más...

 
La justícia britànica manté el judici contra Juan Carlos I


Continua el procediment judicial per assetjament, difamació i vigilància il·legal a Corinna Larsen
 
 El jutge britànic Matthew Nicklin ha desestimat la petició de Juan Carlos I, ex-rei espanyol, d’aturar el judici per assetjament, difamació i vigilància il·legal a Corinna Larsen. El seu advocat al Regne Unit, Daniel Betlehem, havia demanat de recórrer contra la decisió de la setmana passada de denegar-li la immunitat com a rei, però li ho han denegat. El jutge ja va argumentar que la immunitat personal d’un cap d’estat només és disponible de manera limitada mentre és en el càrrec i, a més, va criticar els arguments aportats: “Segons l’acusat, si ara entrés a una joieria a Hatton Garden i robés un anell de diamants, no s’hauria d’enfrontar a cap procediment civil o penal en aquesta jurisdicció.”

Ara el jutge insisteix que el judici ha de continuar endavant i fixa la nova vista judicial l’1 de juliol. Fins llavors, la defensa de Juan Carlos I tindrà una nova oportunitat de mirar d’impedir-ho presentant un recurs al Tribunal d’Apel·lació, com ja ha dit que farà.

Corinna Larsen acusa Juan Carlos I de causar-li depressió i d’allunyar-la dels fills, els amics i els socis de negoci assetjant-la durant gairebé deu anys

 
(Per llegir tota la notícia, cliqueu:)
 
 
 
 
 __