13 de març del 2023

(dilluns 13 març 2023) HSBC compra per una lliura la branca britànica de Silicon Valley Banc, i més notícies financeres d'aquest dilluns.v.3

 

..........



Escolteu el parte d'Iturralde (vídeo 7min):

>>  https://youtu.be/bM9H6Utg7Os


[No hi entenc res en tot això, i de cap manera puc tenir idea de l'importància relativa de tot allò que comenten.  Em sorpren que parlin de Credit Suisse i del Deutche Banc com els més probables a caure. Veurem. Cuca de Llum]



NOTÍCIA DEL DILLUNS 13.03 A LES 13:20:

>> Suspenden la negociación de otro banco de Wall Street



 

NOTÍCIA DEL DILLUNS 13.03 A LES 21h:

>> La Reserva Federal y el Tesoro intervienen de urgencia para evitar el pánico bancario., (vídeo 15 min.), por Juan Ramon Rallo.

 

 [Recapitula la situació des del seu vídeo d'ahir: han comunicat que l'estat garantirà tots els dipòsits del Silicon Valley Bank, no només fins a 250.000$, com havien dit primer.  I això des d'avui dilluns. Els bonistes i els accionistes si que ho perderan tot, això no ho rescata l'estat. El banc serà subhastat. Intervenen un 2on banc, al que aplicaran les mateixes mesures, i més notícies.

 

 

NOTÍCIES  RELACIONADES:

>>  SVB, Silicon Valley Bank sembla tenir forces problemes.  Caldrà esperar a dilluns per veure la vertadera magnitud. (notícia del divendres 10 març 2023)


>> (dissabte 11 març) A què es deu la por a un altre crac financer?

  

 __