24 de novembre del 2023

De camino al control total desde Bruselas - 1 - "Lo que preparan (y esconden) los bancos centrales". Blog de Marc Vidal, vídeo 28 min. És molt greu, perdrem totalment la llibertat, ja ens podem preparar per actuar a la contra. - Comissió de la UE: lleis que invadeixen la privacitat

 

 

 

 

(
Aquest vídeo el publico el 25 juny 2023 a la Cuca de Llum tot i que veureu que Marc Vidal la va publicar fa 6 mesos. Em sembla interessant perquè explica l'interès del bitcoin, i sobretot alerta del perill de  l'intenció d'eliminar l'efectiu per part dels bancs centrals. Els estats estan completament arruïnats, deuen molts diners, i no poden pagar-los. És una manera sofisticada de robar-nos gradualment els diners, i perdrem també la llibertat i la intimitat. D'aquesta manera tindran control absolut sobre els nostres despeses; és a dir que:
 
HI HAURÀ REPRESSIÓ FINANCERA, CONTROL ABSOLUT: 
 
EL DINER SERÀ EMÈS NOMÉS PELS BANCS CENTRALS

1- PERDREM LLIBERTAT, la nostra intimitat ELIMINADA. S'ACABARÀ LA DISPONIBILITAT ANÒNIMA DE LA NOSTRA RIQUESA
 
2- NO PODREM ESTALVIAR: ENS BAIXARAN LES PENSIONS DE MICA EN MICA, PUJARAN IMPOSTOS....SEGUIRÀ UNA INFLACIÓ DEL 4%.
ENS ROBARAN
 
3- ELIMINARAN ELS BANCS COMERCIALS  
 
4- EL DINER PODRÀ TENIR DATA DE CADUCITAT, PER ESTIMULAR EL CONSUM; EL DINER DESAPAREIXERÀ EN EL TEMPS  PREVIST.           Cuca de Llum)
  
 
El resum del contingut per Marc Vidal:
 
4 de des. 2022 #cbdc #bce #bitcoin Si estás viendo este vídeo en 2030 desde Europa, este sonido hace tiempo que no lo escuchas. Si lo estás viendo desde 2040 te suena de verlas en algún lugar, pero si eres joven y estás viviendo en, el para mí, remoto 2050, igual no sabes ni lo que son. La desaparición del efectivo es sólo una de las trampas que están preparando los bancos centrales. Lo grave es que nadie se da cuenta.  
 
 
Nota: Una CBDC o Central Bank Digital Currency (en español, Moneda Digital de Banco Central), es una forma de dinero fiduciario digital que es emitido por el banco central de una país y por tanto tiene valor de curso legal en dicha nación. Es una versión digital de una moneda como el dólar estadounidense o el euro, respaldada por ese banco central. 
 
 
Fuentes: 
AGRAWAL, H. (2019). "5 Different Types Of Crypto Wallets You Should Know About", CoinSutra. https://coinsutra.com/types-of-crypto..
ANTONOPOULOS, A. M. y WOOD, G. (2020). 
Mastering Ethereum. https://github.com/ethereumbook/ether... KREBS, B. KrebsOnSecurity. https://krebsonsecurity.com/ 
¿Cómo funciona una blockchain? - Simplemente explicado. 
 
📽️ Subscríbete → https://lnkd.in/g85q4A2​​  
 
 
También puedes seguirme en: 
🔊 Podcast → https://spoti.fi/3pQWk64 
📽️ Youtube → https://lnkd.in/g85q4A2​​ 
📘 Mis libros → https://amzn.to/3r11sFQ 
 
 
 
Cliqueu per a veure el vídeo:
 
 
 
 
Post publicat per primer cop a la Cuca de Llum el 25.juny.2023 


__