6 de novembre del 2023

Negociacions 5.nov.2023 - per a formar govern a Madrid: "El PSOE cedeix i accepta negociar el 'lawfare' com exigia Puigdemont per desbloquejar la negociació"

 

 

 
Els socialistes intenten amb un nou moviment aquest diumenge desbloquejar les converses que divendres van embarrancar 
 
 
El Nacional - Diumenge 5.nov.2023

L'advertiment públic que aquest diumenge ha llançat el president a l'exili, Carles Puigdemont, sobre el lawfare ha arribat també al PSOE, i el partit de Pedro Sánchez ha mogut peça. El gest dels socialistes hauria de servir per desbloquejar les negociacions per a la investidura, que divendres van quedar embarrancades després d'una jornada de converses amb alta tensió. Finalment, segons ha pogut saber ElNacional.cat, el PSOE hauria acceptat aquest diumenge abordar dins de la llei de l'amnistia la persecució judicial que pateixen persones implicades al procés a través de causes no directament relacionades amb l'organització i defensa de l'1-O. Això no obstant, aquest punt sembla haver obert un front inesperat a les converses atès que dins de les files socialistes la proposta s'ha assumit a contracor i no tots els dirigents que intervenen a la negociació ho veurien de la mateixa manera.
 
 Seguim en directe l'última hora de les negociacions.
 
https://www.elnacional.cat/ca/politica/investidura-pedro-sanchez-negociacions-directe-ultima-hora-6-novembre_10651_126.html
 
 
 
PER A SABER-NE MÉS:
 
El PSOE cedeix i accepta negociar el 'lawfare' com exigia Puigdemont per desbloquejar la negociació
 
 
El president del CGPJ rebutja la petició d'un vocal progressista de desconvocar el ple contra l'amnistia 

 

A l’aguait: així es mobilitza la dreta judicial per torpedinar la llei d’amnistia

 
 
__