6 de juny del 2009

AVE Barcelona, obres al pou de Mallorca-Padilla el proper dia 8 juny, que es preparin els veïns



Plànos de situació del nou pou de manteniment de la tuneladora: està previst que comencin les obres a Mallorca cantonada Padilla el dia 8 juny. El pou en sí es rodó amb un diàmetre interior de 20 metres. Però per construir-lo han d´excavar 2 altres pous quadrats al costat, en total ocuparàn uns 40 metres lineals del carrer Mallorca.


Aviat posaràn les valles, tallaràn els arbres com a Valencia - Nicaragua i faràn obres de 8 del matí a 10 del vespre amb un soroll de més de 80-90 decibelis. NO donaràn cap indemnització a les botigues, creixerà l´inseguretat a la zona...etc En fi, el procediment "normal".... - normal per l´Adif i anormal+alegal pel ciutadà -


El missatge de totes les Administracions de l´Estat es "Vosté no faci res que ja està tot decidit", perquè així desconecten el ciutadà actiu i ells tenen mans lliures per seguir fent.... NO HO CREGUI MAI!! NO està tot decidit!!! Ni el túnel ni res en aquesta vida, aixó sería ser determinista. Només s´ha de ser conscient que costarà molt esforç canviar aquest projecte. Però es un concepte diferent. NO es impossible. Aquest túnel es un cas de manual d´abus d´autoritat. Si no actuem també serem co-responsables per omissió.