25 d’octubre del 2009

El dèu Adif oblida a Vilafranca



Els déus també fan les seves necessitats.

Fa temps em vaig interessar per les castes de l' Índia, la que més em va interesar va ser la dels intocables.


Segons em vaig poder informar cada casta representa o correspon a una part del cos del seu Déu. I em vaig interessar a saber la casta dels intocables que parteix del cos del seu Déu corresponia, com va ser la meva sorpresa que l'explicació que vaig trobar que els intocables eren els excrements del seu Déu.

I davant d’aquesta revelació que va suposar un xoc emocional per a mi, em vaig assabentar que els Déus també fan les seves necessitats. Ara entenc el perquè la nostra situació davant el déu Adif, els vilafranquins som per al Ministeri de Foment -que és el temple del déu Adif-, la casta dels intocables, és a dir els excrements del déu Adif.

Us ho demostro. Fa uns dies va sortir a Tv3 la notícia que a Barcelona als ciutadans del Clot els hi havien sortit esquerdes en els seus habitatges a causa de les obres de l'AVE. Al mateix programa van fer declaracions tant el Sr. Nadal Conseller de la Generalitat, com el Sr. Gonzalez President de l' Adif. Les seves paraules van anar a dir que els ciutadans estiguessin tranquils que si les esquerdes eren conseqüència de les obres de l'AVE, es repararien com s'han reparat les d'Hospitalet i les del Prat.

Però de Vilafranca no van dir res. Deu ser perquè com som els excrements del déu Adif, els intocables, som una casta menystinguda.

D'altra banda en el setmanal del 3devuit del dia 18/10/09, va sortir una notícia on un polític de Vilafranca es va reunir amb el Sr. Nadal - Conseller d'Infraestructures de la Generalitat-, per parlar-li sobre alguns problemes que pateix Vilafranca sobre temes de barris. Els ciutadans dels barris afectats pel déu Adif, van trobar a faltar que no sortís publicat cap linea parlant del problema nostre, per tant pensen que en aquesta reunió també s'havia de haver parlat del problema que tenim i que cada dia són més intensos, i que cada dia són més les persones afectades.

Cada dia que passa s'incrementa més el nombre de persones que el seu nivell d'afectació va en augment, degut al fet que s'ha incrementat més la velocitat que s'està deteriorant més la zona. El terreny s'està assentant pels moviments sísmics que produïxen les vibracions . Es a dir el terreny diàriament reb més de 80 petits moviments sísmics, això fa que la deterioració de la zona vagi en augment.

A la ciutadania els volem informar que hi ha nens que es desperten espantats i plorant,
que hi ha persones que el seu caracter li està canviant, i tal com ens va dir una Dra Psicòloga “ si no es rebaixa el nivell d'afectació, a la llarga
algunes persones patiràn conseqüències greus, donc si la ment està sotmesa diàriament a un augment d'ansietat, arribarà el dia que no tindrà control, pot contreure malalties bastants greus” .

Duem gairebé dos anys, els responsables de la nostra situació dóna la sensació que ens ignoren. Si no perquè hem arribat a aquesta situació que va en augment? Els responsables que ens han introduït aquesta desgràcia no són conscients del que està passant. S' ho prenen com un tema que els donarà punts.


Els de la plataforma vam pensar que els responsables viuen en un altra esfera: a ells no els desperta l'AVE, a ells ningú els plora perquè s'espanten quan els desperta l'AVE, a ells no li ha canviat la seva qualitat de vida pel pas de l'AVE, no senten com cruixeixen els seus envans al pas de l'AVE, a ells no els preocupa que la desgràcia que una part de la ciutadania de Vilafranca esta patint cada dia!

Veritablement som els excrements del déu Adif.



Plataforma Afectats Ave Vilafranca