26 d’octubre del 2009

Montilla avisa ERC que ja té previst rebaixar successions














El president José Montilla va ignorar ahir l'acostament entre ERC i CiU per reformar l'impost de successions i va recordar als seus socis que ja hi ha una resolució del tripartit aprovada en l'últim debat de política general en la línia de rebaixar l'impost. El líder del PSC es va encarregar de recordar que cap dels partits del govern està a favor de suprimir l'impost, intenció que sí que atribueix a CiU.

Justament, Joan Puigcercós va retreure a Josep Antoni Duran i Lleida aquesta posició maximalista per impedir un acord entre CiU i ERC. Mentrestant, Joan Herrera, s'alineava amb Montilla. La Generalitat ingressa uns 900 milions d'euros anuals gràcies al que CiU anomena "el peatge de la mort", i el conseller Antoni Castells està fent estudis des del departament d'Economia per fer una modificació que el faci "més just".
de:http://www.avui.cat/cat/notices/2009/10/montilla_avisa_erc_que_ja_te_previst_rebaixar_successions_75981.php


comentaris dels lectors de l´Avui digital:


900 milions anuals per impost de successions ?? Amb la independència n'ingressaria 21.000 milions. Potser que s'hi posin no ??
MAC - 26.10.09, 13:30



Són uns desgraciats... Donacions van baixar el tope del 33% al 9%....El de successions, per mortis causa, a topes del 33% i 16 trams... feu pudor!
Peatge de la MORT - 26.10.09, 11:39


Això és el negoci de la MORT! - El negoci de la mort: 1. Generalitat de Catalunya: Impost de Successions; 2. Ajuntaments: plusvàlua de propietats immobiliàries per mortis causa. Resultat = expoli. ja n'hi ha prou! A la resta de pràcticament tota Espaya no es paga, i els sicaris del PSC i ICV estan per seguir foten a la gent..
26.10.09, 11:34


Faran una merda de modificació de la llei de successions perquè CIU no ho pugui aprofitar a les eleccions. Segurament els hi funcionarà l'estratègia de fer creure a la gent que "ara hi ha una llei de successions més justa". Mentre la gent no sapiguem sumar i restar no hi ha res a fer.
mcb 26.10.09, 10:54



L´Impost de Successions és un impost recaptat al 100% per la Generalitat, per tant els culpables que no s´elimini els tenim a casa nostra i és a aquests malparits a qui hem de demanar responsabilitats.
gnasi 26.10.09, 10:13



Impost de Successions eliminat al 100 % ja !!! com a altres zones d´Espanya. ¡¡ Res de rebaixes, eliminació total!!. El que els pares han guanyat amb tota una vida d´esforços ha de passar íntegre als fills. Aquesta merda de Tripartit és una condemna pels catalans.
Josep 26.10.09, 10:04



Estic d'acord que s'ha de suprimir, però si CIU va estar tant temps en el Govern perquè no ho van fer en el seu moment?
Ben Johnson 26.10.09, 09:33


Por otro lado, un impuesto de sucesiones nunca será justo. Es necesaria su desaparición. Que yo tenga que pagar para poder disfrutar de algo que yo mismo he comprado (en el caso de viudedad) y por lo que ya he pagado impuestos tiene tela. Estos politicos son unos vampiros que nos chupan la sangre para poder vivir a nuestra costa. (lector de La Vang)