1 de desembre del 2009

El 69% en contra del traçat de l´AVE per la Sagrada Família, resultats a 1 decembre 2009. Enquesta La Vanguardia.

Detall ampliat de la captura de pantalla amb el resultat de l´enquesta a La Vanguardia digital. Han votat 3.226 persones, el 69% ESTAN EN CONTRA D´AQUEST TRAÇAT.
Cliqueu sobre la foto per veure-la a un tamany mes gran.


Vista general. Captura de pantalla de l´enquesta a La Vanguardia digital sobre el pas de l´AVE, en data d´avui 1-12-09. Es veu la data a dalt i a l´esquerra de la pantalla. Cliqueu sobre la foto per veure-la a un tamany mes gran.

Trovareu aquesta enquesta per emetre el vostre vot a:
http://www.lavanguardia.es/encuestas/directorio.html >>
http://www.lavanguardia.es/lv24h/20091011/53802357066.html


La Vanguardia va publicar ahir 30-11-09 unes altres dades respecte a l' aceptació dels ciutadans del túnel de l'AVE; procedeixen d'una enquesta feta per "Noxa" . No puc creure-me-les, a la vista dels resultats de nomes ara fà un mes, ho trobo molt estrany, te l'aire d'haver estat manipulada.

Deia el texte de La Vanguardia: ..."Más tranquilizador para el Ayuntamiento es el resultado obtenido en la respuesta a otra de las preguntas específicas de este sondeo donde se preguntaba a los encuestados sobre el impacto de las obras del AVE en la Sagrada Família. Aunque la inmensa mayoría considera que el túnel constituye un cierto riesgo, un 46% de los encuestados considera que se han tomado las medidas oportunas.
Las obras, que desarrolla el Ministerio de Fomento, inquietan particularmente a los electores más conservadores, de CiU y PP, mientras que los afines a la sensibilidad política de izquierdas son los que afirman mayoritariamente que, aun entrañando riesgos, las cosas se están haciendo bien."


Poden consultar l'enquesta de La Vanguardia amb resultats "tendenciosos" a la vista d' aquests resultats a:
http://www.lavanguardia.es/politica/noticias/20091130/53833996242/la-mayoria-no-quiere-cambiar-la-diagonal-hereu-sagrada-familia-instituto-noxa-la-vanguardia-jordi-he.html