28 de febrer del 2010

Hereu prescindeix del consens polític per lluitar contra els efectes de la crisi

El bipartit rebutja les demandes de CiU i del PP d'aplicar més mesures d'austeritat a l'Ajuntament

27/02/10 02:00 - Barcelona - vicenç planella
El govern de Jordi Hereu no està disposat a rebre lliçons dels grups de l'oposició –CiU i el PP– sobre les prioritats que ha de tenir per lluitar contra la crisi econòmica, malgrat que això impedeixi transmetre un missatge de consens des de l'Ajuntament als barcelonins. El bipartit i ERC es van negar ahir a modificar el pressupost per al 2010 per introduir-hi, com van reclamar els nacionalistes, més mesures d'austeritat en la despesa corrent i augmentar la inversió en sectors productius i en el reforçament dels serveis socials. El líder de CiU, Xavier Trias, va replicar refusant afegir-se als pactes per l'ocupació de qualitat que promou Hereu.


EL NOSTRE COMENTARI: Seguim igual, no anem be.  Hereu nomes vol gastar, i tots patirem les deutes, ...quan ell ja no hi sigui.

3 comentaris:

ACiG ha dit...

… i que no hi sigui aviat.
De fet, potser ja no hi és mai gaire…

blanca alsina ha dit...

Benvolgut ACiG, gràcies pel seu comentari. Però de fet no entenc el que Vosté vol dir. Si tinguesi un momentet, podria explicar-ho millor? Però repeteixo, molt agraïda de la seva utiísima col·laboració, aquesta blog la fem entre tots.

ACiG ha dit...

Benvolguda Blanca,
Feia un comentari d'"El nostre comentari", i en gosava continuar la frase final, que es referia a un hereu -com tants d'altres, però en aquest cas- molt concret (tal volta massa…).

(D'altra banda, em sap greu de ficar-m'hi, però hauríeu d'esmenar "be" -xai- per "bé"; "nomes" per "només"; "patirem les" per "en patirem els". I també, de passada: "Vosté" per "vostè"; "tinguesi" per "tingués"; "utiísima" per "utilíssima"; "aquesta blog la" per "aquest bloc el".
No res, de donar-me les gràcies: no s'ho val -és un plaer…-).