6 d’abril del 2010

La tortura psicològica de les obres de l'AVE. Els veïns no poden dormir pel soroll

Els veïns de la Sagrera no poden dormir des de fa més d'un mes com a conseqüència dels sorolls nocturns, que superen tots els límits de decibels estipulats per la llei


 AVUI - Bibiana Guarch - Sagrera - 04/04/2010Des del 22 de febrer passat, els veïns de la Sagrera viuen en un infern sonor. Durant set dies a la setmana i durant 24 hores al dia aguanten les obres de l'AVE i la nova estació del tren. Una parella que viu entre els carrers Pare Manyanet i Josep Soldevila pateix aquesta "veritable tortura psicològica" i ha enregistrat un vídeo la passada matinada que evidencia la impossibilitat de dormir. Per fer extensiu el seu patiment i, així, provocar que les autoritats reaccionin i hi posin remei han enviat la filmació a l'AVUI.cat i l'han penjat al portal Youtube. "Entenem la importància del projecte i la celeritat amb què s'ha d'enllestir, però demanem una mica de respecte per al nostre descans", diu el Marc Pastor.

Segons Pastor, les obres nocturnes, a les quals no s'oposa, "no haurien de ser mai sorolloses ni impedir el son dels ciutadans". "La guàrdia urbana no hi pot fer res perquè existeix el permís d'obres, però dubto que sigui legal fer aquest terrabastall tota la nit, ja sigui en laborables o en festius", explica.

 A més, aquests veïns denuncien que ara també han d'aguantar les festes rave, "amb música màquina a tot volum ininterrompudament de nit i de dia", d'una nau industrial que hi ha davant les obres a la Rambla Prim. 

1 comentari:

ACiG ha dit...

QUINA BARRA!
"Que totes aquestes obres es converteixin en una mena de forat negre que atregui cap a ell tots els polítics i les administracions que les defensen, i que els seus responsables quedin deturats enfront d'elles amb unes orelles que els vagin creixent sens parar".
Una maledicció d'aquest tipus és la que se m'ha acudit, i considero que tota aquesta mala gent n'és mereixedora!!!