8 de maig del 2010

Hereu organitza la privatització encoberta de la Diagonal, suprimit el bus, només TRAM privatizat - Voteu l'opció C

"LA DIAGONAL: UN PASTÍS DE 50 milions d' euros ANUALS", article d'Ada Llorens, arquitecte, urbanista. Podeu llegir-lo aqui, es el següent d'aquest blog. Resum:

>> Acceptarem pagar uns 50 milions d’euros/any de la recaptació de TMB a la gestora privada TRAM S.A. per explotació privada permanent?, tot a canvi només del cost de l’obra, igual a la facturació d’un sol any?

 

La TMB es de propietat i gestió pública controlable - A TRAM S.A. li cedirem gratis 30 kms de carril, 15 Has públiques, tot a canvi només del cost de l’obra, igual a la facturació d’un sol any?

                                                                                         

Per la Diagonal ja no hi hauria bus, NOMES el TRAM privatitzat!  Tot aixó, ho ha dit l'alcalde Hereu?   Crec que no, no he sentit res de privatitzar el transport de la Diagonal ni que el bus seria suprimit. 



Per tenir una idea dels vots s'ha creat aquest grup de facebook, us recomano accediu aqui:

1 comentari:

Maria ha dit...

http://diagonalopciod.com/ Creus que la consulta sobre el futur de la Diagonal que planteja l'Ajuntament és incompleta i no t'hi sents representat? No et convencen les opcions A i B, però tampoc vols deixar la Diagonal amb el caos actual (opció C)? Creus que un procés participatiu de veritat hauria de tenir en compte les propostes dels ciutadans? Creus que el debat no es pot limitar a escollir entre dues opcions prefabricades amb diferències mínimes? Creus que s'haurien de preveure altres infraestructures que han de recórrer l'avinguda com el metro i les rodalies? Digues NO a les opcions A, B i C. Escull l'opció D, la única dissenyada pels ciutadans i no pels polítics