2 de juliol del 2011

El president de la SGAE cobra més de 300.000 euros anuals


Eduardo Bautista, president de la SGAE.  La seu de la SGAE a Madrid.  Fotos d'e-noticies.com

Bautista, detingut a Madrid, té una pensió de jubilació garantida de més de 24.000 mensuals



01- 07 -2011Eduardo Bautista, president de la SGAE, té un sou de 323.773 euros anuals i una pensió de jubilació assegurada de més de 24.000 euros mensuals (4 milions de Ptas /mes), segons va confirmar el departament de premsa el març del 2010.

La SGAE, després que les xifres sortissin a la llum, va emetre un comunicat afirmant que "vinculat a la SGAE per un contracte de treball d'Alta Direcció, Eduardo Bautista va preferir diferir part de la seva remuneració cap a un pla de pensions".

"Per això, els òrgans de govern van aprovar i ratificar en diferents ocasions una pensió mensual de 24.511 euros, que correspon al 60% del seu actual sou més una quantia mensual fixa", afegien.

"Convé aclarir que, tant el nivell salarial, com la futura pensió mensual del president del consell de direcció, es correspon al que el mercat ofereix a directius del seu nivell i categoria en entitats equiparables", finalitzaven.
Teddy Bautista, ha estat un dels detinguts aquest divendres a Madrid per la Guàrdia Civil en el marc d'una investigació sobre un presumpte desviament de fons en la filial digital de la SGAE.
Porta 34 anys a la SGAE i presideix el seu consell de direcció des de 1995, amb el suport, revalidat en diferents eleccions, de la majoria dels autors, encara que la seva lluita pel cobrament universal de drets i contra la pirateria a internet li ha costat nombroses crítiques públiques.



El problema de l'SGAE és gent que reparteix malament els drets d'autor, i els buròcrates es beneficien de les obres intel·lectuals d'altres.


Més notícies sobre el registre del divendres 30-06-2011 de la seu de la SGAE: http://cultura.e-noticies.cat/la-guardia-civil-registra-la-seu-de-la-sgae-54824.html

Dimecres 6 -07- 2011:  Alejandro Sanz: "Si se demuestra lo de la SGAE sería el mayor acto de piratería de la historia" http://www.lavanguardia.com/cultura/20110706/54181680277/alejandro-sanz-si-se-demuestra-lo-de-la-sgae-seria-el-mayor-acto-de-pirateria-de-la-historia.html


1 comentari:

l'Agustí ha dit...

Aquests de la SGAE tenen un morro que se'l trepitgen.
Independència!!!!