31 d’agost del 2011

Notes al debat sobre la reforma de la Constitució31/08/2011  - NOIS !! a mi m'amoïna que ens barallem entre nosaltres perdent el temps. Els impresentables del "Gobierno Central" posposen les mides del dèficit dins el 2020. Es que es creuen que podràn continuar gastant 3.700 milions € per AVEs superflus ( ...i cobrant el 3%...) mentres la gent té el CAP tancat?????

Que no ens adonem de la jugada???? Fan una llei que es complirà quan cap polític actual estigui en actiu....Ells, en tot cas, ja haurien cobrat - tots ells no, els que son del 3% -. El pais arruinat, però ells proposant, construint i cobrant - el 3%- d'obres públiques faraòniques inútils!!!!!!!! (com l'AVE)

Espanya té una cultura "derrochadora". Aquí una de les diferències radicals amb la cultura catalana. 

> Quines mides pendràn per passar comptes i saver quina quantitat han gastat per aplicar el 0,4% de dèficit permès???   

> Tenen alguna intenció de fer un debat a las Cortes  sobre l'execució dels Pressupostos Generals de L'Estat que es vota cada atardor? Per exemple abans de l'estiu....

Donaràn  d'una vegada diners i ordenadors al Tribunal de Cuentas del Reino perquè pugui acomplir la feina i tancar comptes cada 30 de juny, com fan les empreses?? ....si no molta Reforma Constitucional però ens enredaràn de nou...si no els obliguem a instaurar controls  !!   Molt senzill: A FER NUMEROS!!! I A PUBLICAR·LOS AL BOE!!


>  Totes aquestes cosetes concretes pel control del gasto a las Cortes, al Tribunal de Cuentas, i d'altres més inteligents, que les posaràn a la Llei Orgànica contra el dèficit???  Si no ho fan, com demostraràn als "mercats" que fan els deures?  Que es pensen que la Sra Merkel no s'en adonarà?

Per què seguir gastant a sac amb AVEs...fins el 2020???  si no tenim quartos pels gastos corrents....  No pensen aturar   obres de l'AVE d'aqui al 2020?  Nomès l'AVE a Extremadura son 3.700 milions €. No sé quins números son els de l'AVE a Galicia...   Quàntes operacions i quants CAPs es poden mantindre amb aquesta quantitat??? 

_______

 

Duran condiciona la reforma constitucional a un tope del 4% de déficit fiscal autonómico

En la Carta Magna no se especificará la cifra máxima de déficit estructural de las distintas administraciones públicas, pero sí en una futura ley orgánica - leer más en:

http://www.lavanguardia.com/politica/20110828/54207906041/duran-condiciona-la-reforma-constitucional-a-un-tope-del-4-de-deficit-fiscal-autonomico.html