3 d’agost del 2012

Estopa cantarà contra Eurovegas



Els germans Muñoz, en una foto promocional 
 Els germans Muñoz, en una foto promocional






Els de Cornellà participaran en un macroconcert al costat de Sílvia Pérez Cruz, Pastora i Albert Pla



Estopa participarà en un macroconcert amb entrada gratuïta contra Eurovegas juntament amb la cantant Sílvia Pérez Cruz, Pastora i Albert Pla, entre d'altres. El concert se celebrarà el pròxim 15 de setembre a la zona on podria instal·lar-se el macrocomplex impulsat pel magnat dels casinos Sheldon Adelson.

En concret, el concert se celebrarà al camp de futbol de la Via Fèrria de Cornellà de Llobregat. L'espai ha estat cedit per l'Ajuntament de Cornellà de Llobregat, l'alcalde del qual és el socialista Antonio Balmón.


Es preveu que en l'acte també hi participin artistes com Antonio Orozco o El Niño de la Hipoteca, tots ells sense cobrar, segons ha informat la plataforma Aturem Eurovegas, que organitza el concert i que ha indicat que l'acte també pretén ser un acte de defensa del delta de Llobregat i del parc agrari.


Va ser el periodista Jordi Évole qui va anunciar el concert via Twitter afegint que durà per nom "EuroVegas Go Home". Els germans Muñoz (Estopa), veïns de Cornellà, que ja han sumat més cantants al concert, apadrinaran l'acte per la seva implicació en la zona.