23 de desembre del 2012

"Després de 20 anys de guerra han aconseguit que 12 famílies no vulguin estudiar en català" David Fernandez, CUP, al debat d'investidura del Parlament, decembre 2012


David Fernàndez, de la CUP, al debat al Parlament. Foto  e-notícies.

 

( Si senyor, David Fernández l'ha clavat i li ha valgut un aplaudiment del Parlament, 21 desembre 2012. En els altres temes és d'agraïr la seva aportació cantant·lis la canya a la resta de diputats, les coses s'han de dir, verbalitzar, per poder·se arreclar, hi ha silencis culpables clamorosos. Es una alenada d'aire fresc. Tot suma, ningú té tota la raó ni està en possessió de la veritat. Ens agradaria més encara si Solidaritat no hagués quedat exclosa del Parlament, ha fet una gran aportació, i creiem que Catalunya la necessita, què torni!. Cuca de Llum)


"Els felicito perquè després de 20 anys contra la immersió han aconseguit que 12 famílies de 50.000 no vulguin estudiar en català", ha afegit. El diputat, que ha donat les gràcies pels aplaudiments, també ha volgut denunciar en aquest sentit "la mateixa ofensiva al País Valencià i les Illes", on ha denunciat que es produeix "apartheid lingüístic".

llegir·ho tot a :  http://politica.e-noticies.cat/la-cup-arrenca-aplaudiments-a-erc-71330.html




En el seu primer discurs al Parlament, Fernàndez ha assenyalat que "al nostre parer el món està avui governat per lladres i pirates. Òbviament, es diguin Lehman Brothers, es diguin Golman Sachs, es digui Troika Comunitària, es digui Draghi, es digui Banc Central Europeu". 

Segons el dirigent independentista, "estem en una època on els mercats financers voten cada dia; a nosaltres només ens deixen votar un cop cada quatre anys, una època de saqueig i una època de robatori, on fem el sacrifici dels pobles del sud d’Europa, i en general els pobles del món, a aquest minotaure global assadollat de més sang, no?, i que és imparable en el seu reclam de més i més. Estem servint al minotaure tot allò que ens estant prenent".