28 de setembre del 2013

Guia per a assistir a la manifestació de la revolta dels mestres de les Illes

 
«Quin és el recorregut de la manifestació?
La manifestació parteix de Plaça d’Espanya cap a les avingudes,  i va fent Passeig Mallorca, Jaume III, Plaça de ses Tortugues (Joan Carles I), Es Born, per acabar a Plaça de la Reina. El recorregut té uns 2’8 km.

A quina hora comença i a quina hora acaba?
A les 18:00h. Es preveu que els primers manifestants arribaran a Plaça de la Reina devers les 19:30h. Serà quan es llegirà el manifest. En la manifestació del 25M, encara arribaven manifestants dues hores després dels primers.

Quanta gent hi haurà?
Hi haurà més de 50.000 persones. Com ho sabem?. El darrer precedent el de manifestació per la llengua del 25 de març de l’any passat, organitzada per l’OCB, va aplegar més de 50.000 persones. Aquesta serà una manifestació més ample, amb més sectors, que clama no només per la llengua, sinó també per altres reivindicacions. Com a mostres de la multitud de suports que ha aplegat la protesta, dir que a la part forana ja no hi ha autocars disponibles per desplaçar-se a Palma (en dos dies se’n llogaren més de 100) i que s’han venut ja dotzenes de milers de camisetes verdes de la Plataforma Crida. Els mitjans de comunicació fa dues setmanes que quasi no parlen de res més.


 
Anunci de gran manifestació a Palma de Mallorca el 29 setembre, en contra de la política educativa de Bauzà.
'La samarreta groga va simbolitzar la revolta pel futur; la samarreta verda és ara la batalla pel present'


A  PALMA  de  MALLORCA:

DIUMENGE 29 de SETEMBRE a les  18 H.
GRAN MANIFESTACIÓ en CONTRA de la POLÍTICA EDUCATIVA del  GOVERN BAUZÀ.

FEIS-HO CÓRRER, HEM D'ACONSEGUIR UNA PARTICIPACIÓ MASSIVA.
el FUTUR  dels  NOSTRES FILLS ESTÀ EN JOC!
NO FALTIS!

Editorial de Vicent Partal: http://www.vilaweb.cat/editorial/4144855/samarreta-verda.html
 
DEMANA: Com que més avall el compte de la caixa de resistència no es veu, els vos posam aquí. És ben necessari que tots facem vaga, que tots ajudem, endavant:

0081-0268-24-0001564159