26 d’abril del 2014

El desgavell de la línia 9

foto: e-notícies


La nova línia de metro, que encara no ha estat inagurada, ha passat de 2.700 milions a 16.000


El cost de la línia 9 del metro, que encara no ha estat inaugurada, ha passat de 2.700 milions a 16.000. Així ho ha denunciat el diputat de Ciutadans, Jordi Cañas, durant el debat de moció sobre les infraestructures metropolitanes i ha lamentat que no s’hagi acceptat una esmena de Ciutadans que proposava fer una “autoria externa” per saber “què ha passat amb aquesta obra” i “com s'ha doblat, gairebé triplicat l'execució”.

Durant el seu discurs ha lamentat que “una obra que estava pressupostada en 2.700 milions d'euros i que acabarem pagant els catalans 16.000". "Sap qui és el culpable d'aquesta situació? El Govern tripartit", ha afegit.


"Metafòricament -ha dit- la línia 9 té dos ramals. Un que uneix l'estació de la incompetència i la imprudència, el tripartit, senyor Nadal, el mètode Nadal, el de 'ja pagarem, a futur, jo curt cintes, ja pagarem'".

En aquest sentit, Jordi Cañas ha assenyalat que “després hi ha un altre tram, el que connecta Còrsega amb el Palau de la Música. Hi ha dos trams, aquí. Còrsega - Palau de la Música. ¿Se'n recorden vostès de la línia 9, de les adjudicacions per poder-se finançar regularment com a partit?”

“I ara hi ha aquí una connexió, entre aquests dos trams, el d'incompetència - imprudència, Còrsega amb Palau de la Música, i es diu l'estació sociovergència”, ha conclòs el diputat de Ciutadans.
http://economia.e-noticies.cat/el-desgavell-de-la-linia-9-84792.html