8 d’abril del 2014

L'aprovació de la llei de BCN World s'endarrerirà perquè ICV i la CUP la portaran al Consell de Garanties Estatutàries

Eurovegas / BCN World, dos projectes  similars  en  el tema d'introduir casinos i  joc   - Amb la mitad d'impostos que els diners guanyats  d'un altre manera,  cosa que trobo incomprensible. Cuca de Llum

La plataforma que s'oposa al projecte de macrocomplex d'oci anuncia una manifestació a Salou el pròxim 31 de maig amb el lema "No juguem el joc de BCN World"


ACN Salou |  08/04/2014 -
Els grups parlamentaris d'ICV i la CUP portaran al Consell de Garanties Estatutàries l'acord entre CiU i PSC per impulsar el projecte BCN World en considerar que incompleix els principis d'interès general i d'autonomia local.

Creuen que, tal i com està plantejat, els promotors polítics del macrocomplex turístic i de joc utilitzen de forma perversa la promesa de la creació de 17.000 llocs de treball sense explicar els costos "colaterals" que la seva execució i posada en marxa pot generar al territori.

Per evidenciar aquest malestar, la Plataforma Aturem BCN World ha convocat pel pròxim 31 de maig una manifestació a Salou (Tarragonès) amb el lema "No juguem el joc de BCN World".