20 d’octubre del 2014

La Gigafoto de la concentració "d'Ara és l'hora" a la plaça Catalunya. Deures als polítics: "Unitat, Urnes i Independència"

19.10.2014  Acte de "Ara és l'hora" a pl. Catalunya de BCN. Aquestes 3 objectius son els que va demanar Muriel Casals als parlaments a la cloenda de l'acte.



L'acte central de la campanya 'Ara és l'hora' d'ahir a la plaça de Catalunya va ser multitudinari; hi va haver més de 100.000 manifestants, segons la guàrdia urbana. Avui els organitzadors de l'acte han publicat la Gigafoto de la concentració, que n'evidencia la magnitud i permet veure amb molta nitidesa gairebé tots els manifestants. Podeu veure la Gigafoto en aquest enllaç.

Aquest vídeo del cant dels Segadors entonat ahir mateix a la plaça de Catalunya també permet de veure la gentada que hi va concórrer.




 Els 3 objectius que va demanar Muriel Casals sembla que van quedant clars, aquesta imatge l'he trobada al FB.


Els parlaments de Muriel Casals i el Carme Forcadell van cloure l'acte. El de C. Forcadell vibrant segons el seu estil, va demanar al President Mas allí present, que convoqués eleccions en 3 mesos. Hi estic d'acord i molt agraïda de ser valenta per demanar·ho.
Això de l'independència deu ser una combinació de seny i rauxa, i de fet no hi ha fòrmules que diguin quan s'ha d'aplicar una i l'altre.

http://www.vilaweb.cat/noticia/4215879/20141020/gigafoto-concentracio-dara-lhora-placa-catalunya.html