19 de gener del 2015

"Ciutat Morta" polseguera necessària. La mare de Rodrigo Lanza: 'Sé qui és la persona que va tirar el test'

  
(Mecanismes de redreçament quan "el sistema", que s'autoprotegeix en excés en nom de mantenir l'autoritat.... Els tenim?  Eficaços de manera fefaent?   La Guàrdia Urbana de  BCN,  deixarà algun dia de tenir un halo poc clar?  Cuca de Llum)

 Rodrigo Lanza i la seva mare a Catalunya Ràdio


Declaracions a Catalunya Ràdio de la mare d'un dels empresonats pel 4-F: 'Sé qui és la persona que va tirar el test'

La mare de Rodrigo Lanza, un dels empresonats pel 4-F i que denuncia haver patit tortures per part dels agents de la guàrdia urbana, ha explicat aquesta tarda al programa 'La Tribu' de Catalunya Ràdio que sap qui va tirar un test al cap d'un policia durant el desallotjament el 2006 d'un edifici al carrer de Sant Pere Més Baix. Mariana Huidobro ha insistit que no vol revelar el nom, perquè vol que es reobri el cas pel fet que s'esborressin proves de forma il·legal i no pel fet de donar a conèixer el culpable real.

El documentari emès aquest dissabte al 33 i que es pot veure a la xarxa parla d'un possible testimoni que desdiria la versió oficial, i per tant, no inculparia els que han estat encausats. Aquest testimoni fins ara no ha volgut revelar la seva identitat ni declarar. Si ho fes, el cas es podria reobrir. Però la fiscalia també podria reobrir el cas d'ofici si pensés que hi ha prou informació rellevant o novedosa sobre el cas que ho recomanés. Tot amb tot, en un comunicat emès avui ja ha deixat clar que no pensa reobrir arran de l'emissió de 'Ciutat Morta'.

Heus ací l'entrevista íntegra a Catalunya Ràdio etc, aneu a Vilaweb.cat:  >>http://www.vilaweb.cat/noticia/4227841/20150119/mare-rodrigo-lanza-qui-persona-tirar-test.html

- - - - - -

Per veure el documental "Ciutat Morta":  http://www.ccma.cat/tv3/alacarta/Ciutat-morta/Ciutat-morta/video/5433631/