17 de juliol del 2015

El Govern balear treballa per recuperar les emissions del Super3/33 i el 3/24
Redacció | Actualitzat el 16/07/2015
La consellera de Participació, Transparència i Cultura balear, Esperança Camps, vol resoldre el restabliment de les emissions dels canals Super3/33 i 3/24 de Televisió de Catalunya el més aviat possible. Així ho va indicar l’experiodista de Canal 9 aquest dimecres en el transcurs d’una reunió amb representants de l’Obra Cultural Balear, entitat amb qui el nou Govern de les Illes ha recuperat la relació.

Durant la trobada, ambdues parts van estudiar solucions tècniques provisionals que podrien servir perquè tornessin les emissions dels dos canals a l’arxipèlag, tot i que la solució més idònia seria recuperar el múltiplex que el Govern espanyol va suprimir per la reordenació de l’espai radioelèctric, mesura que va suposar la pèrdua del senyal del Super3/33 i el 3/24 a l’abril.

En aquest sentit, Jaume Mateu, president de l’OCB, va demanar que a Camps que reclamés a l’Executiu espanyol el MUX perdut per assegurar la reciprocitat amb les televisions públiques de tots els territoris de parla catalana.