24 de desembre del 2015

"L’assemblea de la CUP torna a canviar de lloc i finalment es farà a Sabadell". El sistema de votació no és segur que sigui secret amb urnes.
Els militants que assisteixin a l'assemblea decidiran si el vot es fa a mà alçada o en urnes 

 

Dimecres  23.12.2015  -  vilaweb.
L’assemblea que farà la CUP diumenge per decidir si investeix Artur Mas o no ha tornat a canviar de lloc. Finalment serà a Sabadell, concretament a la pista d’atletisme coberta. És la segona vegada que canvia d’emplaçament. De primer es va triar el Teatre de la Passió d’Esparreguera, després el firal de Girona i ara l’opció final és Sabadell.

Aquest canvi respon a la gran quantitat d’inscripcions que hi ha hagut: més de 3.500. Xavi Generó i Natàlia Sánchez, de l’organització de l’assemblea, han dit que l’espai que tenien previst d’utilitzar a Girona no podia encabir-hi tothom i, ‘per raons tècniques i no per cap mena de pressió’, els organitzadors han decidit de portar-la fins a Sabadell. El gran volum de gent també ha fet inviable, ‘per motius tècnics i econòmics’, la votació amb comandaments electrònics. I per això la CUP ha optat per fer les votacions a mà alçada. Tanmateix, si un 25% dels assistents ho demanen, s’habilitaran urnes per tal que les votacions siguin secretes.