24 de desembre del 2015

Turull: “Si la CUP diu no, no hi haurà candidat alternatiu”

( Molt bé. Els lectors catalans donaran a la CUP (versió Anna Gabriel d'ara)... el que es mereix. I s'ha acabat el problema. Viviu dels vots que us va fer guanyar en David Fernández i en Quim Arrufat, que era un altre tarannà. Cuca de Llum.)


Jordi Turull ha deixat clar a la CUP que si l’assemblea del dia 27 diu No a Artur Mas i a la proposta d’acord, no hi ha més marge. El president del grup parlamentari de Junts pel Sí ha dit a una entrevista a RAC1 que davant la negativa cupaire, l’única alternativa són les noves eleccions. “No hauria de ser un drama les eleccions, però els representants polítics hauríem demostrat que no hem estat capaços de fer-ho tant bé com la gent del carrer”, ha afirmat el dirigent convergent. 
Les noves eleccions no serien plebiscitàries

A més, ha dit que els nous comicis ja no serien plebiscitaris: “Ja l’hem fet, i el mandat democràtic és molt potent”. Amb tot, ha volgut escenificar optimisme dient que “si veus la dinàmica de les reunions, hi ha ganes”. Turull ha explicat que Junts pel Sí mai ha tingut la sensació “que se’ns en vagi de les mans”, i que la CUP tampoc s’ha volgut aixecar mai de la taula.  
http://www.directe.cat/noticia/462633/turull-si-la-cup-diu-no-no-hi-haura-candidat-alternatiu?utm_source=dlvr.it&utm_medium=facebook