8 de gener del 2016

directe!cat té accés a un testimoni que explica que no hi va haver empat a l'assemblea de la CUP a Sabadell

Publicat  el 7 Gener 2016
Un observador de l'assemblea de Sabadell, simpatitzant de la CUP, fa de testimoni de com el resultat de la votació a Sabadell no va ser empat sinó que la opció a sí a l'acord va guanyar per 8 vots.







(Un canvi del recompte inicial que sortia a favor d'investir Mas per 8 vots..., i es  publica el resultat d'un empat a 3.115,... això és molt MOLT GREU.

És una llàstima que no sapiguem l'identitat d'aquest observador, no podem donar·ho per cert fins que algú altre ho confirmi.

A més a més, hi van votar en contra uns de la CUP del País Valencià, que em sembla molt impropi que votin. Això ho va denunciar aviat en López Tena.  I avui he sapigut que els vots dels cupaires de le Illes, aquestos vots van quedara a una caixa i no es van tenir en compte: i aquestos acceptaven a Mas, precisament.  Tot plegat  fa pensar en maniobres per canviar  el resultat cap el NO a Mas d'una manera il·legítima. 

 No hi pot haver ni una ombra de dubte!!!
 Estaré molt contenta de rectificar  si s'arribés a aclarir...  Tot això és massa important com per deixar·ho sense esbrinar.  Cuca de Llum)


Firma sisplau: 
"Volem que publiquin el video que demostra que va guanyar el Si a l'Assamblea de la CUP"   (Ha recollit 720 signatures fins les 19:20 del divendres 8 gener 2016; crec que la petició és molt recent, d'avui o ahir. En tot cas  avui han signat unes 500 persones)