9 de juliol del 2017

‘300 anys d’espoli’, Jordi Mata amb l’assessorament dels historiadors Agustí Alcoberro, Francesc Cabana i Josep Maria Solé i Sabaté. Article gratuït.


Gratuït!   Segueix  per llegir-ho on line:

A finals del mes de setembre apareixia el número 122 de SÀPIENS, que, sota el títol ‘300 anys d’espoli’, analitzava el maltractament fiscal que ha patit Catalunya des de la derrota de 1714 fins avui. 

Aquest dossier es dividia en tres articles: el primer se centrava en l’espoli al segle XVIII; el segon, en el segle XIX, i el tercer, en el segle XX. Tots van ser escrits per l'escriptor i historiador Jordi Mata amb l’assessorament dels historiadors Agustí Alcoberro, Francesc Cabana i Josep Maria Solé i Sabaté. El número va ser un èxit; es va esgotar als quioscs i el sumari publicat al web va ser el més visitat de tota la història de Sapiens.cat. Ara volem compartir aquest dossier amb tots vosaltres d’una manera molt especial: l'hem traduït al castellà, al francès, l’anglès i l’alemany amb l’objectiu que pugueu enviar-lo a tots els vostres amics o familiars que viuen a la resta de l'Estat o a l’estranger

Per veure el reportatge sencer feu clic a ‘Llegeix el text complet’: des de la pàgina que se us obrirà podreu enviar-lo per correu electrònic o compartir-lo al perfil de Facebook o Twitter dels destinataris.