30 de setembre del 2017

30.set.2017 - On votar, webs per consultar·ho nostres o de wikileaks. 1-Oct. Feu difussió.

Per saber a quina mesa votar:  Canvien col·legis... aneu comprovant que no sigui el vostre cas...

>>> https://wikileaks.org/mirrors/catref/on-votar/index.html

http://ipfs.io/ipns/QmZxWEBJBVkGDGaKdYPQUXX4KC5TCWbvuR4iYZrTML8XCR/on-votar/index.html

També m'ha anat bé aquesta:  https://rajoy-mariano.github.io/on-votar/index.html



Consells per anar a votar:
Anar-hi molt d'hora. Les hores importants són de 8 a 10. Convé que als primers mostreigs la participació sigui alta, perquè no es sentin interpeŀlats els votants del no. Cal que tothom que no sigui voluntari es quedi als col·legis. Hi ha d'haver gent per si de cas ve cap policia o cap fatxa. Cal fer fotos o gravar qualsevol cosa que passi.
NO ens imprimim les paperetes, perquè serien nuŀles excepte si a última hora el Govern diu alguna cosa en contra. Gens de por. Cal serenitat i cap fred. Els mossos d'esquadra amb qui he parlat demanen que quan ells hi arribin trobin els llocs electorals tant plens de gent que ells no hi puguin entrar, ni fer-hi res. M'han dit que si és així ells no faran res a la força. Ho acabo de parlar amb un intendent dels Mossos i em diu que és veritat.
Per l'èxit del referèndum és molt important que es faci el màxim de difusió possible d'aquesta informació.
 Podeu facilitar molt les coses a la gent, a més, si pengeu un avís a l’entrada del vostre bloc de pisos, indicant quin col·legi us correspon. Normalment, tots els veïns de la mateixa finca voten al mateix lloc. I les butlletes i les urnes seran al col·legi. No les porteu impreses de casa, llevat que el govern ho demane de manera expressa i directa. Per tant, estigueu atents als mitjans de comunicació per a saber què passa.

-----------------

Wikileaks ha penjat una rèplica de la web del Referendum del'1 d'octubre que les forces represives d'Espanya no podran censurar... fb.me/BlYgKnpA 

-----------------

Wikileaks obre la consulta de les meses del referèndum de l’1-O en la seva web

Arran del tancament de les webs prèviament publicades pel govern 

Wikileaks ha replicat la web en què es pot consultar el col·legi electoral per votar en el referèndum del primer d’octubre, arran de les múltiples ordres de tancament de les webs que la Generalitat ha fet públiques. Aquesta és la web de Wikileaks on podeu consultar la mesa.

Com en els altres enllaços, cal escriure-hi el carnet d’identitat (sense guió entre les xifres i la lletra), la data de naixement i el codi postal. A la pàgina d’informació del referèndum, s’hi ha afegit la pestanya ‘On votar’. En aquest cas, la velocitat de consulta és molt ràpida.

Més informació: La guia per a votar al referèndum del primer d’octubre