4 de desembre del 2017

Concert a l'estadi olímpic de Barcelona, per reclamar que tornin els presos polítics i recollir fondos per la caixa de resistència, les nostres fotos

  Dissabte 2 de desembre 2017. Erem unes 50.000 persones.















 El llaç groc, que tan famós s'ha fet des que l'han prohibit durant el període electoral, donava forma a l'escenari.










........

La notícia als medis:

Milers de persones en el concert per la llibertat a l'Estadi Olímpic de Montjuïc

Les 50.000 entrades del Concert per la Llibertat dels Presos Polítics que s'han venut serviran com a fons per a la caixa de solidaritat
 
 
 
 
Redacció 03 Des 2017 - 
L'Estadi Olímpic de Montjuïc ha acollit el concert per la llibertat dels presos durant més de tres hores, i fins a quaranta cantants i grups catalans hi han actuat de manera desinteressada perquè la recaptació es pugui destinar a una caixa de solidaritat.

Milers de persones han acudit a la cita malgrat el fred. L'Estadi Lluís Companys de l'Anella Olímpica de Barcelona té capacitat per a 60.000 persones. L'ANC, organitzadora del concert, havia venut unes 50.000 de les 55.000 entrades posades a la venda i s'ha mostrat molt satisfeta de la resposta obtinguda.

Entre els assistents al concert hi havia el portaveu d'ERC al Congrés, Gabriel Rufián; l'expresident de la Generalitat Artur Mas, i la secretària general d'ERC, Marta Rovira, que ha demanat la intervenció de la UE per fer d'intermediària amb l'Estat "perquè no traspassi unes línies clarament vermelles".

El concert, sota el lema "Per la llibertat dels presos polítics", comptava amb un cartell transversal, amb Lluís Gavaldà (Els Pets), Natxo Tarrés (Gossos), Pemi Fortuny (ex-Lax'n'Busto), Jofre Bardagí (Glaucs), Cesk Freixas, Èric Vergés (Catarres), Èric Vinaixa, Joan Rovira, Doctor Prats, La Sra. Tomasa, Oques Grasses, Gemma Humet i Paula Valls.