19 de febrer del 2018

Guillem López Casasnovas: De Guindos al BCE "és un intercanvi de cromos"


   
....
 L'economista menorquí creu que si De Guindos ha aconseguit ser proposat com a número 2 del BCE és perquè Alemanya rebrà el suport d'Espanya quan l'ay que ve es rellevi Mario Draghi al capdavant de la institució europea. "És un intercanvi de cromos", diu López Casasnovas, que també explica que el rival de De Guindos, l'irlandès Philip Lane, retirés la seva candidatura a última hora: "tindrà un regal de consolació, ser l'economista en cap del BCE". En qualsevol cas, "la preocupació per l'ètica i l'estètica tampoc s'ha tingut al Banc d'Espanya, quan s'han nomenat governadors", explica qui durant 12 anys va ser conseller del Banc Central Espanyol.

 ......

 19.02.2018 -  Estem perduts, diu la ràdio que de Guindos serà escollit vicepesident del BCE, tot i el vot en contra de l'Eurocàmara. Què podem fer, una recollida se firmes en contra per change.org o aavaz.org ??


Amb  una Europa TAN  corrupta NO podem anar !!!!  No ens en sortirem de ser independents amb de Guindos en llocs clau !!!    Més idees ??  Notícia relacionada >> Sala i Martín: "Posar un ministre com De Guindos al BCE seria una bogeria"