16 de febrer del 2018

Tornen·hi: La Guàrdia Civil persegueix l’Ajuntament de Calella per un llaç groc de Nadal

Aquest llacet groc elèctric es va instal·lar per Nadal, i ha quedat després de treure les altres il·luminacions. La Guàrdia Civil ha mostrat una fina consciència cívica envers la corrupció, interrogant al operari que va instal·lar el llaç. Seguirà l'enquesta, donc la seva fina consciència tem que sigui un malbaratament elèctric. Els propers dies sabrem el resultat.


El cos investiga un delicte de malbaratament elèctric 

13.02.2018
La Guàrdia Civil ha citat a declarar un treballador de la brigada municipal de Calella en relació a un llum amb forma de llaç grocs que es van penjar a la façana de l’ajuntament per Nadal. En concret, s’investiga un delicte de defraudació de fluid elèctric, segons que ha explicat el tinent de batlle de Seguretat i Serveis, Albert Torrent, a Ràdio Calella.
El motiu és una defraudació de fluid elèctric perquè la contractació de l’enllumenat públic és pels llums de Nadal, i un llaç groc no ho és, representa. En el moment que preguntin quin consum han fet veuran que no constitueix cap delicte, però vés a saber!, ha explicat. 

El tinent de batlle també ha afirmat que els dies previs i posteriors a l’1-O van ser complexes pel consistori, en referència a la presència de més de 300 agents de la Guàrdia Civil que s’allotjaven a la vila.

El primer que no s’entén, en l’àmbit tècnic, és sota quin criteri posen 350 guàrdies civils en un hotel que està en un carrer de 4 metres d’amplada. En termes de seguretat i protecció allò no tenia cap explicació, i això ens va complicar la gestió. Però som gent que ens portem molt bé i vam tenir un comportament exemplar davant d’una situació d’extrema duresa; els que es van equivocar van ser ells, ha dit.