27 de març del 2018

Allau de firmes (110.000) per a demanar a la ministra de justícia alemanya que deixi en llibertat PuigdemontJa són 110.000 firmes en només unes hores

 
 
 
Gerard Sesé @gerardsese | Les reaccions de la societat civil a la detenció de Carles Puigdemont a Alemanya han estat múltiples. Algunes al carrer i d'altres a les xarxes. Hi ha hagut una que està sent tot un èxit i que ja és viral: una petició al web de firmes Change.org que demana la llibertat del president.
Una petició dirigida directament a la ministra de justícia d'Alemanya, Katarina Barley, aconseguit més de 110.000 firmes en tan sols unes hores. El text, afirma que "el poble català sol·licita la llibertat del president de Catalunya, Carles Puigdemont" i que "el Regne d'Espanya està violant els drets democràtics més bàsics contra el poble català"


Recorda el passat nazi d'Alemanya
 
La petició, a més, demana al ministeri de justícia germànic que no cometi "els errors dels nazis que va deportar Lluis Companys i que finalment Franco va afusellar". I els recorda que els catalans "lluiten contra el feixisme, és una qüestió de llibertat!
 
Aqui es pot signar:

Fins el 27.03.2018   a les 15:22  han signat
153.106 personas