13 de febrer del 2022

Mobilització davant el Parlament de Catalunya contra la manca de voluntat per a afrontar la repressió

 

L'Assemblea Nacional Catalana (ANC) demana de fixar la independència de Catalunya com a objectiu i treballar amb coherència per a aconseguir-la
 
 

Més de cinc-centes persones s’han manifestat aquest migdia a la plaça de Fiveller, davant el Parlament de Catalunya, per denunciar la “manca de voluntat política” dels partits independentistes per a afrontar la repressió de l’estat espanyol.  Sota el lema “Fins quan?: Obediència a la majoria del 52%”, l’Assemblea Nacional de Catalunya (ANC) ha fet una crida a manifestar-se també per a demanar de fixar la independència de Catalunya com a objectiu i treballar amb coherència per a aconseguir-la.

 

A l’acte hi han intervingut la presidenta de l’ANC, Elisenda Paluzie, i el vice-president, David Fernàndez. Ambdós han coincidit en la manca d’un pla dels representats polítics independentistes per fer la independència i han subratllat que el moviment popular no s’aturarà. “Només tornant a fer un acte de sobirania, amb unitat d’acció de les forces polítiques i de la ciutadania mobilitzada, recuperarem la democràcia real”, ha subratllat Paluzie.  A més, ha afegit que “per a l’Assemblea, aquest acte de sobirania és una declaració d’independència parlamentària amb la voluntat, la determinació i la capacitat de fer-la efectiva”. 

 


 
 
__
____