12 de setembre del 2022

La manifestació de la Diada 2022, un èxit de públic.

 
 
 

Marqués d'Armentera, devant l'estació de França

 

 
Pla de Palau

 

 

 
Caps de  l'ANC  saludant, devant l'Est.França
 
















  
Editorial. Vicent Partal, Vilaweb. 
 
 ... "És molt difícil de descriure en paraules què hem viscut aquest diumenge a Barcelona, l’enorme injecció d’alegria, de confiança en nosaltres mateixos, de força renovada que hem rebut tots plegats.
 
 ..."el procés d’independència, ha donat un cop de puny rotund sobre la taula i ha dit, sobretot als partits polítics catalans, que ja n’hi ha prou."  
 
 Però no és això i prou. Aquella pregonada divisió de l’independentisme, que alguns tant s’escarrassen a proclamar, no ha existit al carrer. Al Paral·lel i al pla de Palau simplement hem tornat a ser aquella nació que no demana mai al del costat què vota o quina ideologia té, i que no en fa qüestió. I la normalitat de lluitar pel demà que volem ha tornat a ser viscuda per centenars de milers de persones.
 
...La fortíssima campanya contra la manifestació que han fet el president Aragonès, ERC, els mitjans espanyols, els mitjans públics catalans i la premsa de partit ha estat resposta amb tanta serenitat com fermesa per la ciutadania. I en relació amb això la lliçó d’aquest Onze de Setembre és de les que fan història.

 
 
 
 
__