6 d’octubre del 2022

Josep Costa anuncia que renuncia a declarar i marxa del judici contra Torrent i la Mesa del Parlament, vídeo de la seva defensa. Recull de publicacions referents a Josep Costa.


 Captura de pantalla del vídeo del judici a on Josep Costa anuncia la seva absència a les futures sessions.
 
 
 
 
 
 

Hem trobat aquest vídeo d'OCTOVRE amb la gravació del judici, i l'alegat de Josep Costa contra el propi tribunal que l'ha de jutjar, val la pena escoltar-lo! 
 
El títol del vídeo : "Aquest home fa 36 hores que està fent saltar pels aires el sistema. En directe i devant de tothom"
  
A  OCTOVRE els crida l'atenció de que no hi hagi ressó a la premsa escrita a l'endemà. 
 
 
 
 
 
 ......................
 
 06.10.2022 - vídeo del diari ARA
Deixo l'enllaç al vídeo del judici penjat a YouTube pel diari ARA. Al final del vídeo és fa patent el desconcert del jutge:

 
 
 
Altres informacions sobre Josep Costa, ex-vicepresident del Parlament:
 


 
 
>> 30.06.2022 - Josep Costa consegueix la recusació dels magistrats Jesús María Barrientos i Carlos Ramos per manca  d’imparcialitat: >> https://www.vilaweb.cat/noticies/costa-aconsegueix-expulsar-barrientos-del-judici-contra-la-mesa-de-roger-torrent/

 
>>>  29.01.2022 - article de Josep Costa al diari El Món, sobre les prejubilacions pagades amb sou complert d'alts funcionaris del Parlament, cobrant més de 250.000€/any, i l'escàndol dels trienis que ell considera encara pitjor. Sense decència no hi haurà independència
 
 
 
 
>> 02.02.2022 - Més sobre les ingerències de funcionaris a càrrecs electes del Parlament - Cas Juvillà, un exemple de corrupció: el que diu Josep Costa al post anterior a aquest:   
 
 
 
 
 

___