5 d’octubre del 2007

Rajoy es compromet a canviar el traçat del TGV (AVE) perquè no passi per la Sagrada Familia

El president del PP, Mariano Rajoy, ha assegurat avui que el seu partit "defensarà a on pugui, que ara mateix és al Congrés dels Diputats", que es canviï el traçat previst del TGV (AVE) perquè no passi prop de la Sagrada Família. S'ha compromès a fer-ho si arriba a ser president del govern espanyol.Després d'una visita, aquest matí, al temple d'Antoni Gaudí, Rajoy aposta per "no assumir riscos innecessàris" i "estudiar traçats alternatius" que s'han proposat per aprovar una nova ruta "en consens" amb els altres partits. "No es pot prendre una decisió en contra d'una part important de la societat de Barcelona i dels grups polítics" ha afirmat Rajoy, que ha considerat un disbarat que "el TGV hagi de circular enganxat a la Sagrada Família".

Rajoy ha dit sentir-se "molt content i orgullós" de contemplar "una obra de tan nivell", de la que ha dit que "pot sentir-se orgullosa qualsevol persona del món"
El president del PP ha reconegut que el traçat inicial del TGV va ser acordat pel govern d'Aznar amb el de CiU a Catalunya, però ha assenyalat que "rectificar és de savis" i aposta per "escoltar als tècnics". Després de la seva visita, Rajoy, ha dit sentir-se "molt content i orgullós" de contemplar "una obra de tan nivell", de la que ha dit que "pot sentir-se orgullosa qualsevol persona del món". El president del PP ha realitzat la seva visita acompanyat de l'arquitecte director del temple, Jordi Bonet, juntament al president del PP de Catalunya, Daniel Sirera, el president del PP de Barcelona, Alberto Fernández Díaz i altres dirigents populars.

de: Avui 4-10-07

Comentari: aixó es un gest que l´honra. Ara be, que tingui un resso en vots ja ho veurem. El Sr Rajoy compendrá que no ens pot faltar al respecte durant sis mesos i despres demanar el vot a l´endemá. Crec que haura de fer molts molts mes mérits i desdir.se dels millons de crítiques als catalans: "rectificar es de sabios". Tindrá molta feina, pero no perd res per intentar.ho.