29 de juny del 2009

Manifestació CENSURADA independentista de dissabte pasat al Parlament de Catalunya: vídeo /- Finançament i Estatut 13



"Enterren" de manera simbólica l´Estatut (de fet no ha nascut perquè no s´aplica), escridassan a Montilla i el tripartit....el vídeo a vegades es talla:

http://www.avui.cat/cat/avui-tv.php?video=74


notícia silenciada a altres medis informatius escrits, només ha surtit un moment a TV3 que nosaltres sabem. Estem amb censura severa com a l´época d´en Franco. Sense comentaris perquè no hi han paraules!



article molt recomanat: Dependencia o Independencia de Catalunya - Alfons López Tena - article de síntesi i reflexió - Finançament i Estatut 1



3 comentaris:

TONI PITARCH ha dit...

Gràcies per fer-ter seguidora del meu bloc de Ciències Socials. Per la meua banda, també haig de felicitar-te per aquesta "Cuca de Llum" que, des d'ara mateix, té un enllaç al meu blog d'opinió ("Des de Vila-real"). Salutacions cordials.

TONI PITARCH ha dit...

Evidentment, el comentari va adreçat, especilament, a Blanca Alsina

Blanca Alsina ha dit...

M´ha agradat molt totes les infos que has tingut la paciència d´acumular, ben entes, a mes a mes de la blog en sí. Sempre m´agradat la història i la geografia.

En qüestió de doc jo nomes he penjat una quans mails de polítics (es troven a un apartat de l´index) i ho vaig ampliant a mida que en sé mes. No et pensis, es difícil obtindre´ls!
"Un ciutadà, un mail" un a l´any: a un polític, o a la Generalitat, o empresas estil Endesa, o fulla de reclamacions a Telefónica...
Un gest tan petit canviaria el pais en un any: els polítics se sentirian observats, fiscalitzats,..i deixarien poc a poc de funcionar fent bàsicament el que els hi don la gana! I després encara s´estranyan de que no votem!
Cordialment.