27 d’agost del 2009

"VACANCES AMB L'AVE" carta d´una veïna al director de La Vanguardia, l´Avui i la Plataforma l´AVE Pel Litoral



De: Montserrat Boix [monboix@ono.com]
Enviat: jueves, 27 de agosto de 2009 20:12
Per a: 'cartas@lavanguardia.es'
Tema: Vacances amb l'AVE




CARTES ENVIADES ALS DIARIS: LA VANGUARDIA, L'AVUI, I A LA PLATAFORMA L'AVE PEL LITORAL

Volem fer saber la situació que estem vivint els veïns del Carrer Mallorca, en el tram comprès entre els carrers de Biscaia i Navas de Tolosa. Les molèsties degudes a la construcció del túnel per on ha de passar l'AVE, són continues de fa massa temps, i van en augment. El soroll que emeten constantment les perforadores, els talls de llum més o menys espaiats ( avisats a l’avançada, això si, però ahir mateix, dia 26, més de 8 hores sense llum) , la pols, la brutícia que ens esquitxa les façanes, els obstacles en la via pública … ja fa massa mesos que duren.

Ara, per reblar el clau, perforen des de les 8 del matí fins ales 11 de la nit, dissabtes i diumenges,
inclosos… És inaguantable i angoixant la fressa que fan. Estem patint una contaminació acústica dia rera dia. És estiu ,fa molta calor, en alguns pisos i viu gent molt gran, no poden obrir les finestres ni a les hores en que fa fresca, les màquines barrinen, barrinen i barrinen… Ningú ens té informats del procés de les obres i si tenim algun problema ens envien d’un cantó a l’altre. Ens han arribat a dir que reclamem al "Ministerio de Obras Públicas". Jo pensava que era ciutadana de Barcelona.

No fa masses dies, el Sr. Alcalde va venir a veure les obres, una estona, per a que els tècnics li diguessis el que volia escoltar, que tot s’està fent bé, que tot està controlat…Voleu creure que les perforadores van respectar la seva important visita i no van dir ni "mu", no van fer ni el més mínim soroll mentre va ser aquí ? Sí, ja ho sabem, a les repúbliques "bananeres " això també passa.
Però és que els que ens representen no pensen en les persones ?



--