23 de gener del 2010

L'AVE que vingui de França arrivarà per la línia de mercaderies del Vallès i arrivarà a Sants pel sud - Provisional fins 2012.



 No hi haurà un tren que circuli en alta velocitat entre Barcelona i París  almenys fins al 2020.

NOSALTRES JA HO DÈIEM  QUE  L'AVE  PEL  VALLÈS


Clicar per veure el plano a pantalla sencera. Elaborat per la Plataforma L'AVE Pel Litoral a partir de planos de l'Adif.- Nosaltres ja ho dèiem que "l'AVE Pel Vallès" ...modèstia a part - Mes tard us posarè fletxes en aquest plano. Cada tros serà diferent perquè estem devant d'una sol·lucio "provisional-accelerada"  per l'iniciativa francesa  de conexió amb Figueres + proposta de gestio de Rodalies ( Tot al mateix paquet ) Seguirà, aixó promet!.
 

 23/01/10    02:00 - Barcelona ( Guillaume Pepy, president de la societat francesa de ferrocarrils  SNCF )  Per altra banda, Pepy també va avançar que els trens de gran velocitat (TGV) francesos arribaran a Figueres el desembre d'aquest any pel túnel transfronterer tot i que no es podrà circular en alta velocitat de Barcelona a París fins al 2020 perquè encara s'ha de construir el tram entre Montpeller i Perpinyà. L'anunci de Pepy va obligat els responsables d'Adif a moure fitxa i a avançar també una proposta de connexió amb la frontera per als trens de passatgers, que en molts trams no assolirien la velocitat del TAV.
El recorregut per enllaçar Barcelona amb Figueres que proposa Adif aprofita alguns trams ja existents i d'altres que s'estan construint. Això obliga Adif a acabar a temps l'estació de Vilafant, que és on arriba la via d'alta velocitat connectada a França.

Clicar per veure el plano a pantalla sencera.-plano de Ricard Gràcia publicat a El Periódico
 Des d'allà fins a Girona, a l'estació de mercaderies, es farà un tercer rail per adaptar la via als trens d'alta velocitat. Entre Girona i Mollet, els trens circularien per les vies del TAV, que ja estarien operatives. 

Clicar per veure el plano a pantalla sencera.-plano de Ricard Gràcia publicat a El Periódico


Clicar per veure el plano a pantalla sencera.  Elaborat per la Plataforma L'AVE Pel Litoral a partir de planos de l'Adif.

 I des de Mollet fins a Barcelona, proposa fer servir la línia de mercaderies que entra a la ciutat pel sud, per Can Tunis. O sigui, que per anar de Barcelona a París se sortiria en direcció sud. Tot això s'ha de concretar en la reunió que tindran el mes que ve el director de Renfe amb el de l'empresa de ferrocarrils francesos.

Desviar rodalies a la Sagrera                                                                                         el punt. L'Adif ha començat aquesta setmana les obres prèvies al desviament de les vies de rodalies de la Sagrera per alliberar els espais on s'ha d'excavar la futura estació. Fins al 5 de febrer es construirà una pantalla de pilons per assegurar el terreny abans d'iniciar l'excavació prèvia al desviament de les quatre vies de rodalies de la zona, dues de la línia de Mataró i dues de la línia de Granollers. La previsió de les administracions és que els trens estiguin desviats per noves vies al maig o el juny per tal de poder iniciar l'excavació de la gran cubeta on s'aixecarà l'estació de la Sagrera. 

1 comentari:

Anònim ha dit...

cuñaooos