30 de març del 2010

Per què no escolten?, carta al Director de l'Avui

Divendres passat es va posar en marxa la tuneladora del TGV. Són moltes les protestes: els veïns afectats per les obres han penjat pancartes de fins a 27 metres de longitud en diversos edificis i una pancarta gran en una de les torres del temple. Centenars de persones van assistir a una encesa de 10.000 espelmes davant la façana del naixement de la Sagrada Família per protestar per la imminent posada en marxa de la tuneladora. Han estat molts els esforços del Patronat de la Sagrada Família per allunyar obres i màquines del temple, però res no ha tingut resposta.


Vostè, senyor Hereu, sempre ens diu que li agrada dialogar amb tothom, arribar a una entesa, que és l'alcalde de tots... Ens ho podem creure veient que no escolta la veu d'un nombre tan gran de persones? Quan arriben les eleccions prometen a tort i a dret però a l'hora de la veritat, fan allò que els sembla. Si ens volguessin escoltar alguna vegada...




M. Dolors Puig Ustrell
Terrassa

carta a l'Avui publicada a la plana 20 Diàleg, de la Bústia (El racó dels lectors) del dilluns, 29 de març del 2010.

1 comentari:

l'Agustí ha dit...

Aquesta senyora terrassenca té tanta raó del que diu -i doncs, de preguntar el que pregunta- com el mateix Temple de la Sagrada Família!
Que el bon hereu de la Sagrada Família se l'escolti, si el mal hereu no ho fa!!!…