28 d’octubre del 2012

Vídeos sobre el túnel de l'AVE Sants-Sagrera en la Cuca de Llum:



Aquest és el vídeo més complert què hem preparat fins ara. Es basa en el diàleg del periodista Juanma Rodríguez  de ràdio SOM amb l'enginyer de Camins Mariano Ribón. Es pasa revista del túnel de l'AVE a Barcelona (Sants-Sagrera)

 Al minut 12 es mostra el problema dels túnels de Montblanc (prop de Poblet, a Tarragona) a on hi ha un terrible desastre què ens ha costat molts diners als ciutadans, se sap què hi hagi alguna dimissió?


 

En el minut 12, Mariano Ribón parla de la seguretat al túnel.  

En català i castellà (les respostes del Sr Ribón).  En base a l'entrevista feta a Ràdio SOM, nosaltres senzillament hem afegit  imatges per a complementar l' informació: moltes ja han estat publicades al  blog www.cucadellum.org,   d 'altres  han sigut adaptades o fetes de nou en nou.  

El guió de l'entrevista de  ràdio SOM fet per Juanma Rodríguez és excel·lent i va repasant cronològicament la història d'aquest  tram, un tram prescindible perquè el TGV/AVE doni servei a la ciutat de Barcelona. Intervenen Mariano Ribón (ex-asesor del Patronat de la Sagrada Família) , Marta Xargayó (corresponsal amb la UNESCO de la Junta Permanent en Defensa del Patrimoni de Catalunya) i Francesc Brustenga (Catalunya Acció).