26 de setembre del 2015

Artur Mas: «El 27-S el que impressionarà Europa i el món és una victòria rotunda de Junts pel Sí» vídeo (3min30'')




19.09.2015
Mas ha tancat l'acte central de Junts pel Sí amb un dels discursos més intensos dels darrers anys. “Tenim una gran gran oportunitat. No en tornaren a tenir una igual en molt de temps si no la sabem aprofitar. Han confluït una sèrie de factors, d’energia, de gent, de sensibilitat política… que ens fan que sigui un moment d’or. Una oportunitat d’or que hem de saber aprofitar", ha afirmat.

"Tot vot que no vagi a Junts pel Sí, no serà per al canvi real. Si ens quedem com estem anirem enrere com els crancs. El vot que aconseguirà el canvi és Junts per Sí. El 27-S el que impressionarà Europa i el món és una victòria rotunda de Junts pel Sí. I qualsevol cosa que no sigui aquesta no serà interpretada com la victòria que necessita Catalunya. Junts pel Sí necessita una victòria rotunda, diàfana… sense cap tipus d’especulació pel que s’ha votat".

"Us demano que el 27-S tinguem la mateixa actitud de combat, de revolta, d’autoafirmació, de voluntat… que vam tenir en la jornada històrica del 9-N. Les urnes hi van ser i vosaltres vau anar a votar en un acte d’autoafirmació, de llibertat pel país i això és el que tornarem a fer el 27-S. Amunt i crits. Visca Catalunya Lliure!", ha conclòs enmig de l'eufòria del públic que omplia la Farga de l'Hospitalet.