23 de setembre del 2015

El BBVA assegura que no se n'anirà de Catalunya en cas d'independència



(Fixeu.vos del poder dels clients!!!   Naltros com clients, fent sentir la veu  llancem un tir just a la línia de flotació de l'empresa!!! Cuca de Llum)


El banc s'ha posicionat en resposta a una petició d'aclariment del Col·legi de Metges, ja que milers de metges tenen comptes en aquesta entitat i uns quants han demanat més informació després del comunicat de la banca


dimecres 23 Set 2015  
Nou capítol després de l'advertiment de la banca espanyola que valorava anar-se'n en cas d'independència de Catalunya. Una de les entitats firmants del polèmic comunicat, el BBVA, ha assegurat que no abandonarà el país, sigui quin sigui el seu futur. El banc s'ha posicionat en resposta a una petició d'aclariment del Col·legi de Metges, ja que milers de metges tenen comptes en aquesta entitat i uns quants han demanat més informació després del comunicat de la banca.

Una cosa semblant ha passat amb l'Associació de Municipis per la Independència (AMI), que també ha demanat explicacions al Banc Sabadell, del qual és client.



La notícia prèvia va ser:
La gran banca amenaça de deixar Catalunya si s'independitza unilateralment


L'amenaça de les patronals de la banca espanyola ( AEB) i de les caixes d'estalvi (CECA) es va saber el dia 18 de setembre, fa 5 dies.