3 de març del 2016

El que més necessita Catalunya son nens! S'aprova instar el govern a cofinançar les escoles bressol amb 1.600 euros per plaça i any per un error en la votacióN'ha assumit la culpa la republicana Marta Rovira, que s'ha equivocat a l'hora de marcar el sentit del vot del seu grup

El govern haurà de cofinançar les escoles bressol amb 1.600 euros per plaça i any i comprometre's a augmentar aquesta xifra fins als 1.800.  ( És trist fer les coses bé per error, val més això que res. Cuca de Llum)
 
Així ho ha aprovat el Parlament gràcies a un error en la votació de Junts pel Sí, que s'havia mostrat contrari a fer-ho. La portaveu parlamentària de Junts pel Sí, Marta Rovira, s'ha equivocat a l'hora de marcar el sentit del vot del seu grup i només 12 dels 62 diputats han acabat rebutjant aquest punt.

La socialista Esther Niubó defensava la proposta i, des de Junts pel Sí, Anna Simó li retreia que "governar és prioritzar", fet pel qual han optat per oposar-se tant a l'aportació a les escoles bressol com a la recuperació de la sisena hora. Per unanimitat han quedat aprovats altres punts com incrementar progressivament els recursos del sistema educatiu fins a situar-se com a mínim en el 6% del PIB, baixar les ràtios d'alumnes per classe i convocar de manera urgent les oposicions per a la provisió de places de docents i inspectors educatius.

1 comentari:

ceci ha dit...

Genial! De ser que existeix una Providencia educativa darrera aquest atzar