26 d’abril del 2021

Audiollibre que fusiona els 2 darrers llibres del Pres. Puigdemont


 
 

Audiollibre

Narrador: Xevi Xirgo / Carles Puigdemont
Duración: 18 horas 59 minutos

Els dies clau és el gran relat vital de quatre anys convulsos i alhora l'autoretrat de l'home que hi ha al darrera de la lluita política catalana.

 

En un relat fet a paraula viva, com una narració quasi en directe, Carles Puigdemont desgrana el camí de la investidura a l'exili. «El més senzill i còmode hauria estat no fer aquest llibre», afirma el President. «Durant força temps he sospesat l'oportunitat de desar-lo en un calaix la clau del qual la tinguessin generacions futures. Si n'he resolt la publicació és perquè he cregut que el seu contingut podria ser útil no només per entendre millor el passat i el present sinó, molt especialment, per preparar-nos pel futur. Que sigui útil i positiu no vol dir, tanmateix, que estigui lliure d'algunes agrors que tots hauríem volgut estalviar-nos: no és un relat blanc, ni conformista, ni mancat d'autocrítica.»

Ara, Els dies clau ofereix en audiollibre una tria dels moments, les converses i els fets més significatius de la vida política, viscuts i relatats de primera mà pel propi president Puigdemont a través de les seves converses amb el periodista Xevi Xirgo, i que han estat publicats sota el títol de M'explico i La lluita a l'exili. Son els fets sense els quals és impossible entendre què ha passat i què està passant realment aquests anys tan decisius per Catalunya, així com també les reflexions del president i les seves paraules més personals i íntimes.

Els dies clau, narrat per Jordi Llovet, inclou les veus de Xirgo i Cares Puigdemont llegint els seus respectius pròlegs. I també un àudio original inèdit de 20 minuts, enregistrat per Puigdemont al seu despatx d'eurodiputat al Parlament Europeu, en que analitza la situació en què es troba Catalunya després de l'1-O: la unitat, els efectes de la repressió, la decisió de marxar a l'exili i l'esforç de la seva família. El Puigdemont més personal.

(ressenya de l'editorial)