12 de gener del 2010

Qui es pensa que volem esperar 5 anys per a què ens robin 19.000 milions d'€ en lloc de 22.500?


EL NOSTRE COMENTARI:
Veig que alguns lectors s'en adonen que mai es compleixen el Presupuestos Generales del Estado, un % de partides no executades inacceptable. Ni hi ha cap sessió de control ni al Parlament ni a las Cortes sobre l'estat del l'execució per exemple cap a finals de juny.

Si es modifiques aquella llei que diu que si una partida no s'executa, torna al pot comú, enlloc de reservar aquella partida per l'exercici següent s'acavaría l'engany. Tots sabriem de què parlem: si es posa en Pressupost s'executa, i sino, no es posa. Com ara està serveix perquè el govern Central tingui TOTES les cartes al seu favor i tingui llibertat de NO complir la llei....aixís ens va.

El Gobierno de España, impetèrrit, continua intoxicant-nos amb dades que barregen conceptes de quantitats pressupostades sense distingir si han estat o no executades. Es impossible entrèndre's-hi !




La notícia i els comentaris:



"Un estudi afirma que el nou finançament redueix el dèficit fiscal de Catalunya un 30%"
"La millora que suposa el nou sistema no es veurà reflectida a causa de la caiguda d'ingressos fiscals generalitzada"



El gran problema està en que aquests càlculs es fan en base als pressupostos, dels que se n'executa una part tant sols. El què haurien d'ensenyar són les dades extretes dels pressupostos ja tancats i executats dels anys anteriors, per exemple quanta obra s'ha executat de la pressupostada a raó d'aquesta disposició addicional. Amb la independència la reducció del dèficit fiscal serà del 97% com a mínim. Només s'haurà de contribuir als fons europeus.
Gayter del Llobregat
09.01.10, 16:31



1-Estudi fet pels amics del govern, mai, mai serà dolent.

2-Reducció del 30%, clar sempre i quan es mantinguessin els ingressos com això no és ja veurem si no acaba per ser un increment.
3-Inversions de l'estat % s/inversions, menys ingressos menys inversions, realitat negre.
4-Si la recessió dura ens podem trobar una època de poca inversió, i per tant, poc per CAT. Hi ha molts més supòsits a fer negatius, entre altres coses perque no hi crec amb una recuperació miraculosa de l'economia. Finalment el temps ens demostrarà de la improvisació del finançament, no tenint en compte de la més que possible recessió, i de la falta de cobertura del dèficit en el temps.
PSC=TRAÏDORS=ERC 09.01.10, 18:16


O sigui que ens diu que si la conjuntura fos un altra, es complíssin les inversions estatals previstes als pressupostos de l'estat (cosa que en 30 anys mai ha succeït i que només estan garantides a l'estatut fins el 2014) i quan el model estigui desplegat d'aquí a quatre anys; llavors igual es redueix una quarta part del dèficit fiscal, que, de fet i tret dels tècnics del Ministerio de Hacienda, ningú sap exactament quant puja. Fantàstic, vaja.
francesc 09.01.10, 17:08


S´ha de convocar un referèndum per a establir una solidaritat del 1.5% del PIB, i ja està. Nosaltres hem de decidir quan volem aportar i no acceptar el que ells ens diguin. California aporta un 1.5 % del PIB als USA. En cap pais del món cap part aporta tant en relació al PIB. Abans d´arreglar la casa dels veïns primer ens arreglarem la nostra, i si sobren diners es regalen. El que no podem fer es pagar i que aquí les coses estiguin per fer. Per tant s´ha de convocar un referèndum per a la solidaritat del 1.5 % màxim. ( Això si no arriba la sobirania abans)
Mengano 09.01.10, 18:37


Qui es pensa que volem esperar 5 anys per a què ens robin 19.000 milions d'€ en lloc de 22.500? O qui es pensa que ja ens estaria bé que ens els robessin ara? PSOE-PSC, ERC i ICV-EUiA digueren que lluita per a la independència no però bona gestió sí. Ho han complert a mitges car pel que fa a la lluita per a la independència foren sincers.
Meliq Salau 09.01.10, 23:18



DEU MEU EL HEM DE SENTIR, NO S'HO CREUE'N NI ELLS . I NOSALTRES NA PAGA'N ELS GANDULS DE LA MELENA.
Roser. 09.01.10, 23:00


O sigui, ens roben menys... fantàstic!
Chucho 09.01.10, 22:51


I l'altre 70% ?? Com pot ser que aportem 20.000ME a l'estat i encara ens haguem d'endeutar?? Algun il.luminat sociata ho pot explicar?
toni 09.01.10, 16:05

Els espanyols ens prenen el pèl i els euros. Dèficit Fiscal Català http://www.ccn.cat/sites/default/files/Presentacio%20CCN%20El%20Deficit%20Fiscal%20Catala%2025-11-2009_1.pdf
Miquel 09.01.10, 15:41


De 4500 a 21000 milions, encara no fem res. De la disposició addicional 3a i les inversions dels 7 anys cal veure que no han executat ni el 40% i tampoc ens han rebaixat cap peatge, que era el tracte. A qui li van perdonar deute? Qui el va perdonar? On té interessos el qui? Tant que es queixaven del peix al cove de CiU i no han sabut fer res més que el mateix, ells que van prometre tant. Tot plegat una mentida.
TSSO 09.01.10, 14:46

http://www.avui.cat/client/avui_cat/popup/PopUp_Opinions_Comitium.php