21 de febrer del 2018

20.02.2018 - Es filtra què demanarà la fiscalia contra Trapero aquest divendres

 
20.02.2018 
La Fiscalia espanyola té previst sol·licitar la mesura cautelar consistent en presó sense fiança pel exmayor dels Mossos d’Esquadra, Josep Lluís Trapero, després de la seva declaració com investigat per un segon delicte de sedició durant la celebració del referèndum il·legal de l’1 d’octubre a Catalunya, que tindrà lloc divendres que ve al Jutjat Central d’Instrucció nº 3 de l’Audiència Nacional, amb la jutgessa Carmen Lamela.
Segons fonts de la caverna, que té accès a informació de primera mà, aquest divendres el Ministeri Públic mantindrà la seva petició d’ingrés a la presó pel exmayor dels Mossos que ja va efectuar a l’octubre i que en aquell moment es va denegar. Consideren que ara “existeixen molts més indicis incriminatorios contra Trapero pel referèndum il·legal de l’1-O” que per les manifestacions del 20 i del 21 de setembre davant la seu d’Economia arran de l’entrada i registre de la Guardia Civil.
Read more at http://percatalunya.cat/urgent-filtra-demanara-la-fiscalia-trapero-aquest-divendres#VH3w5W7UBK18FYaz.99

......


Retweeted Bea Talegón 🎗 (@BeatrizTalegon):
Comentaba que si Trapero va a prision el viernes se confirmará la línea que apuntaba @yeyaboya : quieren a Forn y Trapero en silencio. Quizás no quieran que den información...

(Copiem pel seu interés el fil de Mireya Boya, el que cita Bea Talegón:)


 

Notícia relacionada:
>> 20.02.2018 - La jutge de l'Audiència Nacional torna a imputar Trapero per sedició, ara per l'1-O

>>  Resultat a 23.02.2018: no el van empresonar, va tornar a Barcelona. Trapero declara que va dir a Puigdemont que els Mossos es desmarcaven del "pla polític"