21 de febrer de 2018

La meva experiència m’ha ensenyat que un pocavergonya en necessita un altre al davant, que arronsar-se davant d’un xulo(...) no serveix per apaivagar la seva agressivitat. 
(...) "No anem bé. Hi ha qui no ha llegit honestament els fets que s’han produït des de l’1 d’octubre i ara, de genolls davant d’una justícia incerta, renuncia expressament a complir el seu programa. A mi em fa l’efecte que l’estratègia de les defenses és equivocada des de l’inici. La meva experiència en la vida privada i en la laboral m’ha ensenyat que un pocavergonya en necessita un altre al davant, que arronsar-se davant d’un xulo(...) no serveix per apaivagar la seva agressivitat. Cal seguir defensant els principis que es van proposar, i que han guanyat dues eleccions consecutives amb coherència, fermesa i valentia.". Jaume Molsosa.

(Repeteixo aquesta frase en un post apart perquè entre tots rumiem si aquest autor ha donat  o no amb la clau: quin tó, quin tarannà cal oposar a "aquesta gent tan ufana i tan superba".  Cuca de LLum)
http://diarigran.cat/2018/02/bravo-boya-merda-pascal/

Cap comentari: