1 de novembre del 2023

La meva experiència m’ha ensenyat que un pocavergonya en necessita un altre al davant, que arronsar-se davant d’un xulo(...) no serveix per apaivagar la seva agressivitat.



 
(...) "No anem bé. Hi ha qui no ha llegit honestament els fets que s’han produït des de l’1 d’octubre i ara, de genolls davant d’una justícia incerta, renuncia expressament a complir el seu programa. A mi em fa l’efecte que l’estratègia de les defenses és equivocada des de l’inici. La meva experiència en la vida privada i en la laboral m’ha ensenyat que un pocavergonya en necessita un altre al davant, que arronsar-se davant d’un xulo(...) no serveix per apaivagar la seva agressivitat. Cal seguir defensant els principis que es van proposar, i que han guanyat dues eleccions consecutives amb coherència, fermesa i valentia.". Jaume Molsosa.

(Repeteixo aquesta frase en un post apart perquè entre tots rumiem si aquest autor ha donat  o no amb la clau: quin tó, quin tarannà cal oposar a "aquesta gent tan ufana i tan superba".
Cuca de LLum)
 
 
 
 
NOTÍCIES RELACIONADES, la llarga guerra psicològica de Madrid contra l'autoestima dels catalans, ferides greus de les que pocs en són conscients:
 
 
 
 
         
 

>>  Sortir al carrer a lluitar pels drets i llibertats està en l’ADN de Catalunya

 

 

 

(Aquest post ha rebut 2839 visites, moltíssimes per una blog tan petita com aquesta)

 

 _