11 de juny de 2021

La meva experiència m’ha ensenyat que un pocavergonya en necessita un altre al davant, que arronsar-se davant d’un xulo(...) no serveix per apaivagar la seva agressivitat. 
(...) "No anem bé. Hi ha qui no ha llegit honestament els fets que s’han produït des de l’1 d’octubre i ara, de genolls davant d’una justícia incerta, renuncia expressament a complir el seu programa. A mi em fa l’efecte que l’estratègia de les defenses és equivocada des de l’inici. La meva experiència en la vida privada i en la laboral m’ha ensenyat que un pocavergonya en necessita un altre al davant, que arronsar-se davant d’un xulo(...) no serveix per apaivagar la seva agressivitat. Cal seguir defensant els principis que es van proposar, i que han guanyat dues eleccions consecutives amb coherència, fermesa i valentia.". Jaume Molsosa.

(Repeteixo aquesta frase en un post apart perquè entre tots rumiem si aquest autor ha donat  o no amb la clau: quin tó, quin tarannà cal oposar a "aquesta gent tan ufana i tan superba".
Cuca de LLum)
 
Aquest post ha rebut 2707 visites, moltíssimes per una blog tan petita com aquesta.
 
 
 
NOTÍCIES RELACIONADES, la llarga guerra psicològica de Madrid contra l'autoestima dels catalans, ferides greus de les que pocs en són conscients:
 
         
 

>>  Sortir al carrer a lluitar pels drets i llibertats està en l’ADN de Catalunya

 

 

 _