15 d’octubre del 2023

L'1-Oct 2017, com va anar el major acte de desobediència civil : volem votar!! Alguns tweets - 1

 


  

UN GEST INÚTIL, ELS POLICIES VAN PEGAR AMB PORRES ALS VOTANTS, AMB GRANDÍSSIMA VIOLÈNCIA. AIXÒ VA DURAR FINS LES 13h. LA CANCILLERA MERKEL VA TRUCAR A MARIANO RAJOY PER ORDENAR-LI QUE ATURESSIN ELS ATACS, QUE A EUROPA NO ES PODIA TOLERAR QUE S'ATAQUÉS A CIUTADANS PER VOLER VOTAR. 
 
PERÒ EN RAJOY VA ACONSEGUIR UN RESULTAR PARCIAL: QUE EL RECOMPTE DE VOTS NO ES POGUÉS DONAR PER VÀLID.  AIXÒ ÉS ESPANYA, I AIXÍ ENS TRACTA DES DEL 1714, QUAN ENS VAN SOTMETRE PER LA FORÇA (GUERRA DE SUCCESSIÓ, DERROTA DELS AUSTRACISTES, GUANYA FELIP V DE BORBÓ, NET DE LLUIS XIV DE FRANÇA). SUPRIMEIXEN  LES LLEIS PRÒPIES DEL PRINCIPAT DE CATALUNYA, QUE ALESHORES ESTAVA UNIDA A ESPANYA PERÒ COM ESTAT ADHERIT, LES DEL REGNE DE VALÈNCIA I LES DE LES ILLES BALEARS.
 
>> CATALUNYA, REGNE DE VALÈNCIA I LES ILLES BALEARS TENIEN CADA UN LES PRÒPIES CORTS, LLEIS,  JUSTÍCIA, I LA PRÒPIA LLENGÜA FINS EL 1714, DIFERENTS DE LES DEL REGNE DE CASTELLA. LA PREMSA ESCRITA, TV RÀDIO I L'APARELL  DE DESINFORMACIÓ DE MADRID S'HA ENCARREGAT DES D'ALESHORES DE QUE NO ES PARLI NI DE L'ESTAT CATALÀ, NI SOBRETOT SOBRETOT, DE L'EXISTÈNCIA D'UN ESTAT CATALÀ AMB HISTÒRIA PRÒPIA:
 
 
>> QUÈ NINGÚ FACI MEMÒRIA DELS SEUS ÈXITS:  NI DEL DESENVO-LUPAMENT DEL DRET PRIVAT I  PÚBLIC DE LA CORONA CATALANO-ARAGONESA,  NI DE LES CORTS QUE HAVIEN D'ÉSSER REUNIDES PEL REI UN COP A L'ANY, NI DE LES CONQUESTES D'ARMES COM LA DE SICÍLIA, CÒRSEGA I CERDENYA, NI DEL COMERÇ MARÍTIM CATALÀ A LA MEDITERRÀNIA JA DES DE L'ANY 1.100.  AIXÒ I MOLTES MÉS, SOBRETOT CAL QUE NI S'EN PARLI: UNA COSA DE LA QUE NO S'EN PARLA, NO EXISTEIX.
 
 
TOT I AMB AQUEST TRACTE "EXQUISIT", NO VOL QUE MARXEM NI QUE FEM UN ALTRE ESTAT: ENS VOLEN ASSIMILAR, SUPRIMIR, ELS HI MOLESTA, REBUTGEN QUE TINGUEM UNA CULTURA DIFERENT A LA SEVA, NO HO SUPORTEN, NO HO PODEN TOLERAR.

 

CLIQUEU:

>>  https://twitter.com/viquirepublica/status/1708721370631118953?t=4AvVRhom9wVqUimm8Dq9Xg&s=19

 

 

PER AMPLIAR AQUESTA INFORMACIÓ, CLIQUEU:

 

>> http://www.bbc.com/news/av/world-europe-41463955/catalonia-referendum-violence-as-police-block-voting-

 

 

>>  12.10.2017 - Opinió de Human Rights Watch: España: La policía utilizó la fuerza de manera excesiva en Cataluña

 

>>  Com va ser possible el referèndum (2) Dissabte va arribar el “Vicenç”. Una 3a història del viatge d'urnes i paperetes pel referèndum de l'1-Oct.

 

>>  La història de Catalunya dels últims 3 anys, "Ens en sortirem" per Hèctor Suñol (pelicula 1h30min)


>>  repressió franquista al català (11)

 

>> Com es forma la identitat catalana, diferències  amb la cultura castellana. "Catalunya es va avançar en molts aspectes massa aviat" article molt recomanat entrevista a Josep Fontana, historiador, autor de "La formació d'una identitat", un llibre recent de la història de Catalunya. Aquest és un article important.

 
 
 
 
 
 

__